Πώς χρησιμοποιεί το Facebook το κάθε ζώδιο

Η προσωπικότητα του κάθε ζωδίου φαίνεται ακόμα και από τον τρόπο που χρησιμοποιεί το Facebook...
Ποιο ζώδιο ποντάρετε ότι είναι «κολλημένο» με το Facebook και ποιο έχει φτιάξει προφίλ εδώ και 8 χρόνια, αλλά δεν ασχολείται καθόλου με την ύπαρξή του; Ευκαιρία να δείτε αν πέσαμε μέσα για εσάς και τους φίλους σας!

Κριός

Θα σχολιάσει οποιοδήποτε post του προκαλέσει το ενδιαφέρον και δεν θα διστάσει ακόμα και να «κοντραριστεί»
με άτομα που έχουν αντίθετη άποψη από τη δική του, στήνοντας έναν φεισμπουκικό καβγά. Επίσης, δεν δέχεται ποτέ να ανεβάζουν άλλοι φωτογραφίες του πριν τις τσεκάρει και εννοείται ότι έχει ενεργοποιήσει τη σχετική ειδοποίηση που σε ρωτάει αν επιτρέπεται να εμφανίζεται στο χρονολόγιό σου μια δημοσίευση στην οποία σε έχουν κάνει tag.

Ταύρος

Είναι ευαίσθητος, γι’ αυτό και αν δει κάποιο αρνητικό σχόλιο κάτω από κάποιο post του, θα το διαγράψει και πιθανώς να κρατήσει μούτρα σ’ αυτόν που το έγραψε για λίγο καιρό. Είναι, όμως, και αρκετά υλιστής, γι’ αυτό και ενδέχεται να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες όχι τόσο με τον εαυτό του, αλλά με την ακριβή τσάντα που αγόρασε πρόσφατα ή με το καινούριο κινητό που μόλις παρέλαβε και που φυσικά είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Δίδυμος

Η αστεία φύση του Διδύμου φαίνεται και στο Facebook. Ακόμα κι αν δει έναν διαδικτυακό καβγά να στήνεται, θα επέμβει για να διακωμωδήσει την κατάσταση και όλοι θα γελάσουν. Δεν είναι φαν των σοβαρών και πολιτικών συζητήσεων, γι’ αυτό και το προφίλ του είναι γεμάτο με γελοία memes, αλλά και αρκετά check ins με τις αμέτρητες παρέες του – Δίδυμος είναι, τόσο κόσμο ξέρει!

Καρκίνος

Ξέρουμε ότι ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και παρά το ότι σε γενικές γραμμές δεν είναι κολλημένος με το Facebook, το timeline του αποτελείται κυρίως από post που μιλούν- έστω και έμμεσα- για το πώς νιώθει. Τη μία μέρα μπορεί να ανεβάσει κάτι για να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι και την επόμενη να αφήνει υπονοούμενα για το πόσο τον πλήγωσε το άλλο του μισό.

Λέων

Είναι ένα από τα πιο κοινωνικά αλλά και εγωκεντρικά ζώδια- λιοντάρια, μη μας παρεξηγήσετε! Είναι δεδομένο ότι θα κάνει κάθε είδους κολάζ που του προτείνει το Facebook, θα γιορτάσει δημόσια τα 5 χρόνια φιλίας ακόμα και με κάποιον που δεν έχει στενές σχέσεις, θα ποστάρει αρκετές φωτογραφίες με γνωστούς, συγγενείς και φίλους και θα ανεβάσει άλλες τόσες selfies.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν ασχολείται πολύ με το Facebook και μπορεί να δείτε κενό το προφίλ του για μήνες. Δεν θα ανεβάσει πολλές φωτογραφίες για έναν και μόνο λόγο: είναι τόσο τελειομανής που για να το κάνει αυτό, έχει περάσει μισή ώρα βάζοντας φίλτρα, αλλάζοντας τον φωτισμό και σβήνοντας κάθε πιθανό ψεγάδι που θα χαλάσει την τέλεια εικόνα του.

Ζυγός

Όταν είναι μόνος του, το δείχνει ανεβάζοντας κάθε είδους post, τραγούδια και φωτογραφίες για να μάθουν τυχόν υποψήφιοι ότι το πεδίο είναι ελεύθερο. Όταν είναι δεσμευμένος, πάλι φροντίζει να δείχνει σε όλον τον κόσμο πόσο ευτυχισμένος είναι στη σχέση του. Γενικώς, το προφίλ του ζυγού αλλάζει ανάλογα με την ερωτική του ζωή.

Σκορπιός

Κριτική παντού. Αυτό θα δείτε αν κάνετε σκρολ στο προφίλ ενός Σκορπιού. Συνηθίζει να γράφει κατεβατά επί κατεβατών για οτιδήποτε απασχολεί την κοινή γνώμη και κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα, από την πολιτική ζωή της χώρας μέχρι έναν-έναν τους παίκτες του Survivor. Άνετα σε διαγράφει από φίλο αν διαφωνήσεις μαζί του. Σκόρπιος είναι και το αίμα του βράζει, τι να κάνουμε;

Τοξότης

Κάνουν συνετή χρήση του Facebook χωρίς να «δείχνονται» πολύ. Περισσότερο θα σχολιάσουν κάτι που τους ενδιαφέρει και λιγότερο θα ποστάρουν φωτογραφίες ή τραγούδια. Αρκετά συχνά ωστόσο θα κάνουν check in για να περηφανευτούν για το «ψαγμένο» μπαράκι που ανακάλυψαν ή για τον εξωτικό προορισμό που επισκέφτηκαν.

Αιγόκερως

Αν τους ενδιαφέρει ένα πράγμα στο Facebook, είναι τα πόσα likes μάζεψε η φωτογραφία/ το post ή τα τραγούδια που ανέβασαν. Δεν είναι απίθανο, επίσης, να πάρουν θέση σε ιντερνετικούς καβγάδες και να εκφράσουν την αιχμηρή άποψή τους αλλά θα τους ξεχάσουν γρήγορα.

Υδροχόος

Θα ανεβάσει το οτιδήποτε, κυριολεκτικά: από μια χαριτωμένη γατούλα που χορεύει μπαλέτο μέχρι μία ομιλία του Μαντέλα. Γιατί; Γιατί έτσι. Στο προφίλ ενός Υδροχόου δεν θα βρεις καμία λογική, απλώς θα το χαζεύεις και θα απορείς με την ανεξήγητη συμπεριφορά του.

Ιχθείς

Του αρέσουν τα αποφθέγματα, γι’ αυτό και το χρονολόγιό του είναι γεμάτο από έξυπνες και εμπνευσμένες ατάκες. Δεν φημίζεται για τις selfies του, προτιμά να ανεβάζει φωτογραφίες με την παρέα του, αλλά και πάλι δεν το παρακάνει!
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα