Πολιτικοί και Στρατιωτικοί Ευθύνονται για τα σκάνδαλα των εξοπλισμών

Όλο το τελευταίο διάστημα το αστικό σύστημα εξουσίας άνοιξε με δική του πρωτοβουλία το σκάνδαλο των εξοπλισμών, τις ευθύνες του οποίου προσωποποίησε στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Η επιχείρηση αυτοκάθαρσης έχει συγκεκριμένους στόχους: καταρχήν «δε τα φάγαμε όλοι μαζί, ορίστε ο Άκης τα έφαγε και η λουσάτη η γυναίκα του». Δεύτερον, να αποκρύψει τις τεράστιες ευθύνες ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, των αστικών κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και του ΛΑΟΣ
που για μεγάλο χρονικό διάστημα λειτούργησε ως ατζέντης των ρωσικών όπλων, αλλά και να βάλει κάτω από το χαλάκι τις τοποθετήσεις των κομμάτων της Αριστεράς-δηλώσεις της γ.γ. του ΚΚΕ Παπαρήγας που καλούσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αγορές αμυντικών οπλικών συστημάτων και πιο συγκεκριμένα των ρωσικών S 300, σπάζοντας το μονοπώλιο των αμερικανικών και ευρωπαϊκών προμηθειών. Τρίτον, να εξαφανίσει τις ευθύνες των ΚΥΣΕΑ, αλλά κυρίως να αφήσει στην άκρη τον διεκπαιρεωτικό χαρακτήρα τους, αφού απλώς επικύρωναν συμφωνίες-βασικά απευθείας αναθέσεις-που είχαν κλείσει σε σκοτεινά δωμάτια ανάμεσα στους εκπροσώπους των ελληνικών και ξένων πολεμικών βιομηχανιών με μέλη της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας, με πρώτιστη την πρωθυπουργική ευθύνη, Σημίτη-Καραμανλή!

Τέταρτο και σημαντικότερο, ουσιαστικά η δαιμονοποίηση του Άκη συσκοτίζει το γεγονός ότι μπροστά μας έχουμε όλο το πάρτι των κερδών που έστησαν πολιτικοί-στρατιωτικοί-έμποροι-βιομήχανοι όπλων μετά τα Ίμια, προβάλλοντας τους «εθνικούς κινδύνους» και την ανάγκη ενίσχυσης της «εθνικής άμυνας». Καριέρες, τραπεζικοί λογαριασμοί, μίζες, off shore είναι η μια όψη του νομίσματος, καθώς στην άλλη βρίσκονται οι θυσίες που απαιτήθηκαν από τον εργαζόμενο λαό μας, η συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές κτηνώδεις επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ για να ανέβει «η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας» , ενώ ανθούσε ο εθνικισμός, ο ρατσισμός και ο μιλιταρισμός με βασικό σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε Ισραήλ των Βαλκανίων την Παλλαϊκή Άμυνα, τους Επαγγελματίες Οπλίτες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ και αργότερα την Στράτευση στα 18!

Ο «Εξ Ανατολάς κίνδυνος» αποκρύπτει δηλαδή ότι ο πραγματικός εχθρός των εργαζομένων και στις δύο ακτές του Αιγαίου είναι οι αστικές κυβερνήσεις, ο κόσμος των επιχειρηματιών, που μόνη πατρίδα τους έχουν την off shore και μόνη πίστη στο χρήμα και το κέρδος, για τα οποία ανταγωνίζονται άγρια στο Αιγαίο-Βαλκάνια-Μεσόγειο. Για να ενδυναμώσουν τη θέση τους καταργούν εργασιακά δικαιώματα, καταπιέζουν με τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, απειλώντας ακόμη και με πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους. Εμείς, όμως θα είμαστε το κρέας στα κανόνια και όχι τα πλουσιόπαιδα, ούτε τα βύσματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Το επικοινωνιακό επομένως Σοκ και Δέος για τον Άκη κρύβει τα υπόλοιπα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου, των Μεγάλων Έργων, της Ολυμπιάδας, που έχουν και πάλι τους ίδιους πρωταγωνιστές –τα ίδια κόμματα, τους ίδιους εθνικούς προμηθευτές και εργολάβους, τους ίδιους τραπεζίτες και εφοπλιστές, αλλά και
Keywords
Τυχαία Θέματα