Ποια ζώδια δεν θα ασχοληθούν ποτέ, μα ποτέ με τις… λεπτομέρειες;

Δεν παίζει να δεις Κριό, Λέοντα ή Τοξότη, να χώνει το κεφάλι κάτω και να ψάχνει ψύλλους... στα άχυρα, να παρατηρεί μικροσυμπεριφορές, ή ανεπαίσθητες αλλαγές στο χώρο και στο χρόνο. Τι λέμε τώρα; Αυτά τα ζώδια, πράττουν, δεν ανιχνεύουν.

Μια από τα ίδια και για τα ζώδια του αέρα: Δίδυμος, Ζυγός κι Υδροχόος, δεν παίζουν το παιχνίδι της ζωής, καταγράφοντας, αλλά παρατηρώντας, βλέποντας όμως
την μεγάλη εικόνα κι όχι τις επιμέρους μικρές.

Ίδια είναι κι η στάση τους (όλων των παραπάνω ζωδίων) με τα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Αντιδρούν στα γεγονότα, αλλά δε θα τα δεις ποτέ να κολλάνε στα μικρά πράγματα, διότι δεν τους αφορούν καθόλου. Αν τα πιέσεις να το κάνουν, απλά θα αποτύχουν και θα δυστυχήσουν (για λίγο, γιατί μετά θα σε γράψουν και θα περνούν μούρλια) και το μόνο που θα έχεις καταφέρει, είναι να χάσεις την υπομονή σου! Εκείνα πάλι, δε θα έχουν χάσει τίποτα, γιατί κι εσύ θα έχεις γίνει απλά, μια φευγαλέα ενόχληση.

Αν θέλεις να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, τότε να γυρέψεις τα ζώδια που τις πιάνουν με την μια ματιά και εκείνα που λατρεύουν να ασχολούνται μαζί τους. Αλλά δεν είναι αυτά εδώ!

Hint, Hint! Ψάξε π.χ. για έναν Παρθένο, ή για έναν Καρκίνο… (Shhhhh… δεν το άκουσες από εμενα!)
Keywords
Τυχαία Θέματα