Πέντε πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα πλαστικό μπουκάλι

Την επόμενη φορά που θα τελειώσει το νερό από το πλαστικό σας μπουκάλι, μην το πετάξετε...
Ο λόγος; Υπάρχουν μερικοί έξυπνοι τρόποι να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τις δικές DIY κατασκευές. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές!

Κουτάκι για να αποθηκεύσετε μικροπράγματα Κόψτε ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι στη μέση με ένα κοπίδι και κρατήστε το κάτω μέρος του. Πάρτε ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι και κάντε ακριβώς το ίδιο. Τα δύο κομμάτια μπορούν να «ασφαλίσουν» μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ένα αποθηκευτικό κουτάκι για να βάλετε μέσα
μικροπράγματα, όπως πχ συνδετήρες!

Βάση για το χαρτί υγείας Κόψτε το μπουκάλι στη μέση, πάρτε το κάτω μέρος του και ξανακόψτε το στη μέση. Αφαιρέστε το πάνω μέρος, ώστε το πάνω κομμάτι να ασφαλίζει στο κάτω. Βάλτε μέσα χαρτί υγείας, περνώντας την άκρη του χαρτιού από το στόμιο του μπουκαλιού, ώστε να μπορείτε να κόβετε με ευκολία το χαρτί. Κλείστε τα δύο κομμάτια μεταξύ τους και η βάση σας είναι έτοιμη!

Μεταφορά υγρών Κόψτε το μπουκάλι σε τρία μέρη Το μεσαίο κομμάτι του κόψτε το κάθετα ώστε να μπορέσετε να το τυλίξετε και να δημιουργήστε μια «δίοδο επικοινωνίας» μεταξύ δύο μπουκαλιών. Ενώστε τα δύο μπουκάλια για να μεταφέρετε υγρά από το ένα στο άλλο χωρίς να χυθούν.

Βάση για σελοτέιπ Κόψτε ένα κομμάτι κοντά στο στόμιο του μπουκαλιού και πάρτε ένα πλαστικό μαχαίρι. Με έναν κόφτη, κόψτε ένα κομμάτι του πλαστικού μαχαιριού σε μήκος όσο η διάμετρος του στομίου. Στερεώστε το κομμάτι από το μαχαίρι πάνω στη μισή επιφάνεια του στομίου του μπουκαλιού με κόλλα. Περάστε το σελοτέιπ από το κενό και χρησιμοποιήστε την κατασκευή για να μην κόβετε το σελοτέιπ… με το δόντια!

Κάντε τεράστιες σαπουνόφουσκες Κόψτε με ένα κοπίδι το ένα τρίτο περίπου του μπουκαλιού, κοντά στο στόμιο. Βάλτε νερό και υγρό πιάτων σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα για να κάνουν σαπουνάδα. Πιάστε το πλαστικό κομμάτι από το στόμιο και βυθίστε την άλλη άκρη του στο μπωλ. Φυσήξτε στο στόμιο και κάντε τις μεγαλύτερες σαπουνόφουσκες που έχετε δει!
Keywords
Τυχαία Θέματα