Πάτρα: Σε κατάσταση σοκ ο γιος, δεν γνωρίζει για τη μάνα του - Το δράμα δεν έχει τέλος...

Παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ο...
30χρονος στρατιωτικός που τα ξημερώματα της Κυριακής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πατέρα του και μάλιστα την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν ανυποψίαστος κι αγνοώντας τον τραγικό θάνατο που λίγα λεπτά πριν είχε βρει η 57χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο 30χρονος το απόγευμα της Δευτέρας αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων τεχνικής υποστήριξης.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπονάνος, ο ασθενής «αποσωληνώθηκε, όμως
έχει υψηλό πυρετό. Το ζήτημα για εμάς τώρα είναι ότι υπάρχει μία κάκωση στο μέσο νεύρο και θα χρειαστεί και νέα χειρουργική επέμβαση, που θα γίνει μόλις πέσει ο πυρετός».

«Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Βέβαια, πάντα φοβόμαστε τις εξελίξεις κι οι γιατροί είναι πολύ προσεκτικοί τα πρώτα 24ωρα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το διοικητή του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, ο 30χρονος «βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δείχνει φοβισμένος. Δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του δεν ζει κι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονται συγγενείς που τον επισκέφθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Στον ανακριτή Πατρών, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, ο 60χρονος, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στην σύζυγό του και παράλληλα να τραυμάτισε με το ίδιο μαχαίρι τον 30χρονο γιο του, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Κρύα Ιτεών της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος συνταξιούχος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και το μόνο που ανέφερε στους αστυνομικούς, ήταν πως βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του στο σπίτι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και πως είχε έναν διαπληκτισμό με το γιο του.

Στο μεταξύ ο 30χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να μπορέσουν να μιλήσουν μαζί του και να τους πει τι ακριβώς έγινε το μοιραίο βράδυ, που εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Το δέμα που «έκαψε» την «μαύρη χήρα» και αποκάλυψε το μυστικό της - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...Το άλλοθι που επικαλέστηκε η 38χρονη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας ότι την...
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα