Πατέρας Μπιγιονσε: Πωλούν την κρίση στο γάμο τους!

Το σενάριο που θέλει την Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζι να «πωλούν» την κρίση στο γάμο τους...
επιβεβαίωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας, Μάθιου Νόουλς. Την απίστευτη αποκάλυψη έκανε στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Roula and Ryan Show» όπου ήταν καλεσμένος.

O ίδιος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η κόρη του και ο σύζυγός της διέδωσαν επίτηδες τις φήμες περί διαζυγίου, προκειμένου να... αυξήσουν τις πωλήσεις των εισιτηρίων της κοινής τους περιοδείας «On The Run».

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις του δεν τελείωσαν εδώ.
Ερωτηθείς για τον καυγά του γαμπρού του με την άλλη του κόρη, Σολάνζ, στο ασανσέρ ξενοδοχείου, απάντησε ότι "ήταν στημένος".

«Βρίσκεται ένα tour σε εξέλιξη και κάποιες φορές πρέπει να το προωθήσεις λίγο. Μετά από αυτό το συμβάν όλοι μιλούσαν γι’ αυτούς και οι πωλήσεις των εισιτηρίων ανέβηκαν. Οι πωλήσεις του άλμπουμ της Σολάνζ αυξήθηκαν 200%». Πάντως, όσον αφορά στην "κρίση" στο γάμο του Τζέι Ζι και της Μπιγιονσέ φαίνεται ότι δεν έχει και άδικο!

Oι δυο τους έχουν αποδειχθεί σε μεγάλα επιχειρηματικά μυαλά. Την ώρα που οι φήμες τους θέλουν στα πρόθυρα του διαζυγίου εκείνοι… αυξάνουν κανονικά τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς! Άλλωστε, ο 44χρονος ράπερ και η 33χρονη star, δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα.
Μάλιστα, στα ΜΤV Αwards εμφανίστηκαν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια!

πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα