Παράταση στα KTEO για δίκυκλα

Παράταση μέχρι τις 25-5-2013 δόθηκε για τον τεχνικό έλεγχο από τα ΚΤΕΟ των δικύκλων, τόσο για λόγους ενίσχυσης της... οδικής ασφάλειας όσο και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Αθανάσιου Καρούντζου και ύστερα από εισήγηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, οι μοτοσικλέτες που έχουν έδρα την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όφειλαν να προσέλθουν έως τις 26-4-2013 για τεχνικό έλεγχο KTEO.


Στην καταληκτική αυτή ημερομηνία δόθηκε νέα παράταση, κατά την οποία όλοι οι υπόχρεοι απαλλάσσονται έως 20/5/2013 από πρόστιμα ΚΤΕΟ της Τροχαίας βάση του Κ.Ο.Κ. αξίας 400 ευρώ καθώς και από το επιπρόσθετο τέλος εκπροθέσμου ελέγχου αξίας έως 41 ευρώ που επιβάλλεται στα ΚΤΕΟ, αρκεί να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο, μέχρι τότε. Η έκδοση της παραπάνω παρατάσεως και η επικοινωνία της από τα ΜΜΕ ήταν καθοριστική ώστε πολύ μεγάλη μερίδια ιδιοκτητών δικύκλων να ενημερωθούν για την υποχρέωση ελέγχου, έστω και την τελευταία στιγμή και να προβούν σε προγραμματισμό του τεχνικού ελέγχου των δικύκλων τους.

Επομένως, οι μοτοσικλέτες που έχουν έδρα την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οφείλουν να ελέγξουν τα οχήματα τους στα ΚΤΕΟ έως τις 20-5-2013. Η έκδοση της παραπάνω παρατάσεως θεωρείται τελική καθώς σύμφωνα με την περιφέρεια δεν πρόκειται να εκδοθεί άλλη.

Όπως πληροφορούμαστε από πολλούς ιδιοκτήτες Ι.ΚΤΕΟ στη Θεσσαλονίκη η προσέλευση ιδιοκτητών δικύκλων παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη. Για αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η νέα παράταση, ώστε να λειτουργήσει θετικά ως προς την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων Ι.ΚΤΕΟ καθώς και να αποφευχθούν οι δυσάρεστες εικόνες πολύωρων αναμονών των πολιτών και εκνευρισμός των εμπλεκομένων.
Autotriti.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα