Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη ΝΟΔΕ Χίου από ερώτηση δημοσιογράφου [video]

Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν στελέχη της ΝΟΔΕ Χίου με αφορμή ερώτηση του Στ. Παπαγιαννάκη...
εκ μέρους του «xiakos laos» στον υπεύθυνο συντονιστή του Βορείου Αιγαίου, βουλευτή Μ. Κονσολα, για το αν ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης αποτελεί στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ή όχι, με αφορμή την προ σχεδόν ενός έτους δήλωσή του για τους Τούρκους.

Πρώτος αντέδρασε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου, Πρ. Μανωλάκης με τη φράση «άντε στο διάολο» και αποχωρώντας από το πάνελ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το μέλος της ΝΟΔΕ Χίου, Παντ. Καμπούρης,
εισήλθε στην αίθουσα σε εκρηκτική κατάσταση και θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη ερώτηση έχει υπαγορευθεί από τον βουλευτή της Ν.Δ., Νότη Μηταράκη, του είπε σε έντονο ύφος:

«Καλά ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου πια; Τι το έχεις κάνει, κωλομάγαζό σου; Ήρθε φυτευτός και το έχεις παρακάνει πια. Κάθεσαι και υποδεικνύεις στους δημοσιογράφους ερωτήσεις; Ποιος είσαι; Έχεις ξεφύγει τελείως. Αν το ζήτημά σου είναι η Νομαρχιακή παρ’ τη να ησυχάσουμε», ανέφερε.

Από την πλευρά του πάντως ο Χιώτης βουλευτής δεν αντέδρασε στις κατηγορίες, κρατώντας τουλάχιστον τα προσχήματα μπροστά στις κάμερες, ενώ έντονες υπήρξαν οι διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων για όσα εκτυλίχθησαν.

Τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον Μάνο Κόνσολα τελικά, να απαντά στην ερώτηση του Στ. Παπαγιαννάκη ότι τα όποια λάθη πρέπει να περιοριστούν στο παρελθόν και η παράταξη να προχωρήσει ενωμένη προς την επερχόμενη εκλογική νίκη.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα