Παραδεχτείτε το, όλες αναρωτιέστε: Μεγαλώνει το μέγεθος ή το σχήμα του κόλπου αν η γυναίκα είναι πολύ του...αθλήματος;

Μπορεί να αλλάξει μόνιμα το μέγεθος ή το σχήμα του κόλπου αν η γυναίκα είναι πολύ του...
αθλήματος; Κι αν ο σύντροφός της είναι αρκετά... προικισμένος, υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθούν μόνιμες μεταβολές;

Σύμφωνα με τη Λόρεν Στράιχερ, καθηγήτρια Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Νορθγουέστερν των ΗΠΑ, το γυναικείο σώμα είναι ειδικά «σχεδιασμένο» ώστε ο κόλπος να έχει μεγάλη ελαστικότητα και να προσαρμόζεται για να… υποδεχτεί όχι μόνο το ανδρικό μόριο αλλά ακόμη και ένα ολόκληρο μωρό. «Ακόμη και το μεγαλύτερο μοριο
στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί ως προς το μέγεθός του με ένα μωρό, επομένως σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος του κόλπου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Στράιχερ.

Κατά την διέγερση, προσθέτει η ειδικός, παρατηρούνται σημαντικές μεταβολές στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αρχικά, η αυξημένη ροή αίματος στην περιοχή επιτρέπει τη λίπανση των τοιχωμάτων του κόλπου. Όταν τα τοιχώματα χαλαρώνουν, δημιουργείται περισσότερος χώρος ώστε να «φιλοξενηθεί» το ανδρικό μόριο, ασχέτως του μεγέθους του. Η επίδραση αυτή διαρκεί από μερικά λεπτά έως και δύο ώρες μετά την επαφή.

Σε περίπτωση ανεπαρκούς φυσικής λίπανσης, η χρήση ενός λιπαντικού ή ενός προφυλακτικού με λιπαντικό αρκεί για να διευκολυνθεί η διείσδυση.

Αν πάλι η γυναίκα αισθάνεται «χαλάρωση» στη συγκεκριμένη περιοχή, το πρόβλημα εντοπίζεται πιθανότατα στους μυς που περιβάλλουν τα γεννητικά όργανα (δηλαδή στους μυς του πυελικού εδάφους) και όχι στον ίδιο τον κόλπο. Οι ασκήσεις Kegel βοηθούν στη σύσφιξη της συγκεκριμένης μυϊκής ομάδας, βελτιώνοντας την επαφή, διευκολύνοντας την επίτευξη οργασμού αλλά και προλαμβάνοντας ταυτόχρονα την ακράτεια.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραδεχτείτε, Μεγαλώνει,paradechteite, megalonei