Παλαιό Φάληρο: Ληστές βασάνισαν 55χρονο μέσα στο σπίτι του

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια δύο ληστών έζησε ένας 55χρονος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου...

Οι δύο δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον 55χρονο το βράδυ της Τρίτης έξω από την πόρτα του διαμερίσματός του στην οδό Πικροδάφνης. Όταν ο 55χρονος επέστρεψε σπίτι του, μπήκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας και ανέβηκε στον έκτο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του. Μόλις βγήκε, οι ληστές τον ακινητοποιήσαν απειλώντας τον με ένα αιχμηρό αντικείμενο και του ζήτησαν να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος.

Ανήμπορος να αντιδράσει ο άνδρας
άνοιξε την εξώπορτα, οι δράστες τον έσπρωξαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και τον έδεσαν σε μία καρέκλα με το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και στη συνέχεια άρχισαν να τον ρωτούν επίμονα πού έχει κρυμμένα χρήματα και αντικείμενα αξίας.

"Πες πού έχεις κρυμμένα τα χρήματα, σε έχουμε δει να πηγαίνεις συχνά στην τράπεζα" φέρεται να του είπε ο ένας από τους ληστές, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 55χρονος.

Για να τον τρομοκρατήσουν και τους πει πού είχε τα χρήματα του έβαλαν μία μαξιλαροθήκη στο κεφάλι. Οι κακοποιοί βρήκαν ένα τσαντάκι που περιείχε το ποσό των 4.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, τα πήραν και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας δεμένο στην καρέκλα τον 55χρονο.

Έπειτα από πολύωρη προσπάθεια ο 55χρονος κατάφερε να λυθεί και κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς οι ληστές τον είχαν χτυπήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα