Παιδιά τι γίνεται με την παράνομη χρέωση που κάνουν κάποιες εταιρίες με τα 5ψήφια;

Αγαπητό tromaktiko,
αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και με λίγο ψάξιμο στο Google...
ανακάλυψα ότι είσαστε ήδη ενήμεροι για την ύπαρξή του και πως έχετε ήδη επιληφθεί του θέματος. Δείτε ΕΔΩ: "Δείτε πως κλέβουν τα χρήματα μας από τα κινητά τηλέφωνα - Οι εταιρείες δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ"

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με την παράνομη χρέωση που κάνουν κάποιες εταιρίες με τα 5ψήφια (στην προκειμένη περίπτωση βλ. 54600).

Εντελώς
πληροφοριακά και μόνο, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω συμμετάσχει ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε διαγωνισμούς τύπου
«ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΕΝΑ I-PHONE, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ PIN ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ», σε οποιοδήποτε τεστ ..νοημοσύνης ή τέλος πάντων σε κάθε είδους διαγωνισμούς, προσφορές κλπ...

Συνεπώς δεν έχω λάβει ουδέποτε κάποιο PIN για επιβεβαίωση, ούτως ώστε να το βάλω σε κάποια από τις δεκάδες ιστοσελίδες πίσω από τις οποίες κρύβονται εταιρίες τύπου TELEBOX κλπ..
Το laptop μου και το κινητό μου είμαι ο ΜΟΝΟΣ ο οποίος τα χειρίζεται..
Δεν υπάρχει τρίτη συσκευή που να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο στο διαδίκτυο.

Επίσης χρησιμοποιώ AdBlock και PopUp blocker, οπότε έχω πάρα πολύ καιρό να αντικρύσω στο laptop διαφημίσεις αυτού του είδους..

Η όποια νομική ή μη συμβουλή εκ μέρους σας θα μου ήταν πραγματικά χρήσιμη!

Αναγνώστης

Βλέπεις αδικίες γύρω σου; ΤΡΟΜΑΞΕ τους... Στείλε την καταγγελία και τις φωτογραφίες σου στο tromaktiko! Υπάρχει τρόπος να ακουστείς...Όπου και αν βρίσκεσαι, ότι ώρα και αν είναι, και είδες κάτι στραβό, περίεργο, ένα ατύχημα ή κάτι έκτακτο, άνοιξε τη κάμερα του κινητού σου, πάρε πληροφορίες για το συμβάν και στείλε μας το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) στο:[email protected] ή μέσω viber, στο 6946 414328. Γίνε και εσύ ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ αναγνώστης...
Keywords
Τυχαία Θέματα