Παγοδρόμια στην χειμωνιάτικη Αθήνα

Έφτασαν τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και οι μεγάλοι γίνονται παιδιά, θέλουν να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων, να ονειρευτούν πως βρίσκονται στην πόλη του Άη Βασίλη, να παίξουν ή να γλυστρίσουν πάνω στον πάγο.

Φέτος στην Αθήνα λειτουργούν παγοδρόμια για να διασκεδάσουμε μικροί και μεγάλοι, να τσουλήσουμε
στον πάγο και να εντυπωσιάσουμε με τα κατορθώματά μας.
Παγοδρόμια λειτουργούν
1. Στο πολυχώρο του Odeon Kosmopolis επί της Λεωφόρου Κηφισίας 73στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι. Είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στέκια για διασκέδαση στα βόρεια προάστια, σε μια επιφάνεια 27.000 τ.μ, τόσο για τους φίλους του κινηματογράφου (Odeon Cinemas) όσο και για χιλιάδες άλλους που απολαμβάνουν τον καφέ τους, πηγαίνουν για φαγητό, επισκέπτονται τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά αλλά, φυσικά, και για το γνωστό και λατρεμένο από όλους σας ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ!

Και φέτος τον χειμώνα λοιπόν, το πανέμορφο παγοδρόμιο στο Kosmopolis αναλαμβάνει να γεμίσει και πάλι με χαρά τον ελεύθερο χρόνο των μικρών και μεγάλων μας φίλων! Έτσι, μαζί με όλα τα καταστήματα, το Kosmopolis αναμένεται και αυτή την χειμερινή σεζόν να αποτελέσει μία από τις πληρέστερες διεξόδους για όσους ψάχνουν μία διαφορετική μα πολύ ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία.

Το παγοδρόμιο στο Kosmopolis καλύπτεται πλήρως από μοντέρνου σχεδιασμού τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες!

Ωρες Λειτουργίας: Καθημερινά 15:00 – 23:00 Σαββατοκύριακα: 11:00 – 00:00

2. Το παγοδρόμιο στο Copa Copana είναι έτοιμο και σας περιμένει!
Το μεγαλύτερο παγοδρόμιο στα νότια και δυτικά προάστια είναι και πάλι κοντά σας. Το παγοδρόμιο βρίσκεται εντός του πολυχώρου Copa Copana πλάι στους παιδότοπους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που δίνει τη δυνατότητα στους γονείς, αλλά και σε όσους θέλουν να μείνουν απλοί θεατές, να παρατηρούν με άνεση και ζεστασιά αυτούς που βρίσκονται μέσα στην παγοπίστα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στον πολυχώρο του Copa Copana μπορείτε να συνδυάσετε και άλλες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια όπως το Paintball, τα φουσκωτά και ηλεκτρονικά παιχνίδια, καθώς και να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας σε ένα όμορφο περιβάλλον.
Το παγοδρόμιο στο Copa Copana αποτελεί το 2ο παγοδρόμιο της ICE ARENA που τίθεται σε λειτουργία για τη φετινή χρονιά (μετά από αυτό Kosmopolis), ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και το παγοδρόμο στο Escape Center του Ίλιον και πολλά ακόμη! Ελάτε στο μεγαλύτερο χειμερινό πάρκο της Ελλάδας στο Χαϊδάρι για μία διασκεδαστική βόλτα στην παγοπίστα 800 τ.μ., η οποία θα σας βάλει για τα καλά στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων που μικροί και μεγάλοι τόσο αγαπάμε.

12 χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, Γέφυρα Σχιστού, Χαϊδάρι, Αφαία Σκαραμαγκά

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 16:00 – 23:00 και Σαββατοκύριακα 11:00 – 23:00

3. Από 1η Δεκεμβρίου όλοι στο Escape Center!

Το Παγοδρόμιο στον αγαπημένο σας πολυχώρο Escape Center στο Ίλιον είναι έτοιμο και σας περιμένει κα
Keywords
Τυχαία Θέματα