Παγκόσμια πρωταθλήτρια pole dancing με ένα χέρι! [video]

Μία νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία κέρδισε την πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό pole dancing, στο Χονγκ Κονγκ, όπου συγκεντρώνονται κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα.
Μόνη διαφορά της από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, ότι έχει ένα χέρι.

Οι 29 διαγωνιζόμενες για τον παγκόσμιο τίτλο της καλύτερης χορεύτριας pole dancing διαγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες: Pole
Fit και Pole Art.

Και η φετινή νικήτρια του διαγωνισμού, η 28χρονη Ντέμπορα Ρόουτς, διέφερε από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, λόγω του ότι δεν έχει ένα χέρι. Το κοινό τους όμως χαρακτηριστικό, είναι ότι αγαπούν τον χορό.

"Πάντα μου άρεσε να χορεύω. Να βγαίνω και να χορεύω μέχρι το πρωί. Κι αυτό με οδήγησε στον χορό στα club. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ φυσιολογικά στην κοινωνία", είπε η Ρόουτς.

Το pole dancing η Ντέμπορα το ξεκίνησε το 2006, μετά από σόου που παρακολούθησε, εμπνευσμένο από ακροβατικές φιγούρες τσίρκου.

Το 2009, κέρδισε στον πρώτο διαγωνισμό pole dancing όπου διαγωνίστηκε απέναντι σε αρτιμελείς χορεύτριες. Αποτέλεσμα ήταν να αφήσει τη δουλειά της και να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπούσε και αγαπάει μέχρι σήμερα.

Επόμενος στόχος της, οι επόμενοι Παραολυμπιακοί Αγώνες.

nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα