Ομιλία του Θανάση Θεοχαρόπουλου στη Συνδιάσκεψη του PES - Συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα πραγματοποιήσει ομιλία το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το απόγευμα στην 3η Συνδιάσκεψη του ...Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος PES Activists Greece στην Θεσσαλονίκη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo (αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης) με θέμα τις σύγχρονες
προοδευτικές πολιτικές για τη νέα γενιά και την διαγενεακή αλληλεγγύη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Συνδιάσκεψης η ανοιχτή εκδήλωση με το Leader’s Panel θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, πέραν του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η Γ.Γ. του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Mariye Laffeber, η Aντιπρόεδρος του PES Katarina Nevedalova, η επικεφαλής της Ελληνικής Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, οι Βουλευτές Β Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού Γιώργος Αρβανιτίδης και Κατερίνα Μάρκου, ο εκπρόσωπος των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Χρήστος Σεβαστιάδης η Αντιπρόεδρος του PES Women Ζέφη Δημαδάμα και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα (Αγ. Κωνσταντίνου 40 – 1ος όροφος). Η έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής θα γίνει στις 11:00 με την ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάση Θεοχαρόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα