ΟΛΟΙ περίμεναν να βυθιστεί το "Παναγία Τήνου" - ΞΑΦΝΙΚΑ άλλαξαν όλα [photo+video]

Νέες εντυπωσιακές φωτό και βιντεο από τη βύθιση απο το πλοίο που ήταν δεμένο στο λιμάνι...

Πριν λίγο ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ άρθρο πως ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί στον πυθμένα του λιμανιού του Πειραιά το πλοίο "Παναγία Τήνου" το οποίο άρχισε από νωρίς το πρωί να παίρνει κλίση από την δεξιά πλευρά εξαιτίας εισροής υδάτων.

Το πλοίο που ανήκε στη Ventouris Sea Lines
και είχε κατασχεθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων, είναι δεμένο στην προβλήτα Ε4 και ενώ συνεχίζει να βυθίζεται με τις νέες φωτογραφίες να δείχνουν πως μάλλον δεν γίνεται κάτι τέτοιο και μπορεί πλέον να αποτραπεί.

Οι εικόνες του πλοίου να βυθίζεται έχουν προκαλέσει θύελλα σχολίων στα social media με πολλούς να καυτηριάζουν το πώς ένα πλοίο που δεν είχε κανένα πρόβλημα έφτασε να βυθίζεται έτσι στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Στο σημείο είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση με συμμετοχή δυτών προκειμένου να επαναφέρουν το πλοίο.

Περιμετρικά του πλοίου έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά μπαλόνια για την αποτροπή της μόλυνσης του νερού.

Τελευταίες πληροφορίες από το λιμάνι αναφέρουν πως οι προσπάθειες απάντλησης υδάτων φαίνεται να αποδίδουν καθώς η κλίση του πλοίου έχει μειωθεί αισθητά..

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ! Το νέο "υπερόπλο" στα ηλεκτρονικά τσιγάρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την AltereGo...Γνωρίστε το πιο απλό και εύχρηστο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το Α1 έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το άτμισμα απόλαυση...
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα