Οικονομικές συμβουλές μακιγιάζ

Δυστυχώς στις μέρες μας η ομορφιά κοστίζει και για να μπορείς να γλιτώσεις χρήματα αλλά να είσαι και... κούκλα κάθε μέρα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να υιοθετήσεις ορισμένα οικονομικά τιπ μακιγιάζ που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου γλιτώσουν ευρώ!

Λιπ-γκλος αγάπη μου: θέλεις να κάνεις οικονομία αφού δεν περισσεύουν χρήματα για να αγοράσεις νέα κραγιόν; Κανένα πρόβλημα! Πάρε το λιπ-γκλος σου και βούτηξέ το μέσα στο κραγιόν που τελειώνει έτσι ώστε να κάνεις το αγαπημένο σου κραγιόν να κρατήσει παραπάνω και το απλώνεις
στα χείλη στην πιο λαμπερή και γκλος εκδοχή του!

Πινέλα γιόκ: μπορεί όλες να λένε ότι με τα πινέλα απλώνεις καλύτερα τις σκιές ή ακόμη και το μέικ-απ σου αλλά η αλήθεια είναι ότι τα δάχτυλα σου κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά χωρίς να χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία! Ειδικά τα σφουγγαράκια για το μέικ-απ σου είναι τσάμπα λεφτά αφού με τα δάχτυλα σου μπορείς να απλώσεις τέλεια το μέικ-απ σου ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Εκτός από αυτό το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει ακόμη πιο φυσικό και απαλό.

Ρουζ-σκιά: θέλεις ένα ομοιόμορφο και απαλό λουκ που να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται; Τότε καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε ένα ρουζ σε γήινους τόνους σάπιου μήλου ή πιο απαλό σε ροζ-τριανταφυλλί και να απλώσεις το ρουζ σου και σαν σκιά στα βλέφαρα σου και όλες θα σε ρωτούν τη σκιά φοράς ενώ εσύ δεν θα χαλάσεις ούτε ευρώ για σκιές.

Μωρομάντηλα vs μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: ξέχασε τα ακριβά μαντληλάκια καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια που είναι και πανάκριβα και ερεθίζουν πολλές φορές τα μάτια και διάλεξε μωρομάντηλα για το ντεμακιγιάζ των ματιών σου που είναι πολύ πιο απαλά και αφήνουν το δέρμα σου απαλό σαν μωρού.
womenonly.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα