Οι νέες σειρές της χρονιάς που δεν πρέπει να χάσεις

Beyond (2 Ιανουαρίου)...

Ένας νεαρός άντρας ξυπνάει μετά από 12 χρόνια που βρισκόταν σε κώμα και ανακαλύπτει ότι πλέον διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες. Θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι του είχε συμβεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ωστόσο θα βρεθεί στη μέση μιας συνωμοσίας η οποία θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη ζωή του, η οποία μεταξύ άλλων θα πρέπει να προσαρμοστεί στην ενηλικότητα. Ορισμένοι από τους δημιουργούς της σειράς έχουν «κάνει τη θητεία τους» σε σειρές όπως το Battlestar Galactica
και το Heroes, συνεπώς έχουμε υψηλές προσδοκίες από αυτήν. Πρωταγωνιστούν οι Burkley Duffield και Romy Rosemont.

Taboo (7 Ιανουαρίου)
Η συγκεκριμένη μίνι σειρά των 8 επεισοδίων πήρε μεγάλη δημοσιότητα πριν λίγους μήνες χάρη στις γυμνές φωτογραφίες του πρωταγωνιστή Tom Hardy, που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η σειρά αφηγείται τις περιπέτειες του James Delayne στο Λονδίνο των αρχών του 19ου αιώνα. Ο Delayne επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από πολλά χρόνια στην Αφρική. Σε όλη την χρονική περίοδο της απουσίας του, όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Η επανένταξή του στην βρετανική κοινωνία και η προσπάθειά του να διεκδικήσει την ναυτιλιακή εταιρία του πατέρα του θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στη ζωή του. Executive producer είναι, πέραν του ίδιου του Hardy και ο Ridley Scott. Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Oona Chaplin και ο Jonathan Pryce.

The Young Pope (10 Ιανουαρίου)
Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε τον Jude Law. Τι πιο εύκολο; Κλείστε τα ξανά και φανταστείτε τον ως πάπα. Ο Paolo Sorrentino σκηνοθετεί μια σειρά δέκα επεισοδίων όπου ο Jude Law υποδύεται τον νεότερο πάπα στην ιστορία του καθολικισμού. Όμορφος, γοητευτικός και πανούργος, οι απρόβλεπτες κινήσεις του θα αποπροσανατολίσουν το κονλάβιο και τους πιστούς με τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Πρωταγωνιστούν στο πλευρό του Law οι Diane Keaton και Silvio Orlando. Με τέτοιο καστ, ίσως ο Sorrentino να έχει το «αλάθητο» αντί για τον πραγματικό πάπα.

A Series of Unfortunate Events (13 Ιανουαρίου)
Τα παιδιά της οικογένειας Baudelaire μένουν ορφανά κι έτσι η επιμέλειά τους ανατίθεται στον μακρινό τους συγγενή Κόμη Όλαφ. Η σειρά 13 βιβλίων «Lemony Snicket» (λογοτεχνικό όνομα του Daniel Handler) μεταφέρεται στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστές τους Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Joan Cusack και Patrick Wharburton. Θα καταγέρουν οι μικροί Violet, Klaus και Sunny Baudelaire να ξεφύγουν από τα «νύχια» του Κόμη - ο οποίος προσπαθεί να κλέψει την κληρονομιά των γονιών τους - όσο ταυτόχρονα αναζητούν απαντήσεις για τον θάνατο των γονιών τους; Τα 13 επεισόδια της πρώτης σεζόν ίσως να μην δώσουν όλες τις απαντήσεις που περιμένουμε, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν.

Riverdale (26 Ιανουαρίου)
Ποιος δεν θυμάται τον Archie, την Betty και την Veronica; Τα κόμικς με τα οποία μεγαλώσαμε έγιναν σειρά! Καναδικής παραγωγής, η σειρά Riverdale γράφτηκε με βάση τους χαρακτήρες των κόμικς και επικεντρώνεται σε αυτούς. Ο Jason Blossom, ένας παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου αγνοείται επί μήνες. Η εξαφάνιση θα προβληματίσει την γνωστή παρέα, η οποία θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις. Ο συνδυασμός «γυμνάσιο» και «πιθανό έγκλημα» θυμίζει Veronica Mars κι ελπίζουμε ότι η εκτέλεση στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι εξίσου ικανοποιητική. Πρωταγωνιστούν οι K.J.Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, ενώ «πέρασμα» από τη σειρά πραγματοποιεί και ο Luke Perry στον ρόλο του μπαμπά του Archie.

Z The Beginning of Everything (27 Ιανουαρίου)
Η Zelda Fitzgerald μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό όσο ο σύζυγός της F.Scott, ωστόσο η πορεία της, προσωπική και λογοτεχνική, είναι εξίσου συναρπαστική με αυτή του διάσημου λογοτέχνη συντρόφου της ζωής της. Η σειρά παρουσιάζει την ζωή της Zelda, πριν ακόμα γνωρίσει τον Scott, και εξερευνά τις πτυχές του χαρακτήρα της από τις αρχές του 20ού αιώνα, πριν τα roaring 20s την φέρουν σε επαφή με το μόττο που προσπάθησε να εφαρμόσει σε όλη της τη ζωή, δηλαδή το “Dolce Far’ Niente”. Η «γλυκιά απραξία» ερμηνεύεται με διάφορους τρόπους μέσα από την υποκριτική δεινότητα της Christina Ritchie. Στο πλευρό της, στον ρόλο του Scott, βρίσκεται ο David Hofflin.

The Good Fight (18 Φεβρουαρίου)
Το spin-off του The Good Wife ξεκινάει έναν χρόνο μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Η Diane Lockhart βρίσκεται εκτός της δικηγορικής της εταιρίας. Χωρίς πελάτες και αποζημίωση, πρέπει να συνεχίσει την καριέρα της. Μαζί με την νεαρή δικηγόρο Maia εντάσσονται στο δυναμικό του δικηγορικού γραφείου της Lucca Quinn και προσπαθούν να συνεχίσουν τον «καλό αγώνα» της υπεράσπισης των πελατών τους. Τον ρόλο της Maia έχει η Rose Leslie, ενώ στη σειρά θα εμφανιστεί και η αγαπημένη κόρη του Eli God, Marissa.
Keywords
Τυχαία Θέματα