Οι άντρες ψήφισαν την ιδανική σύντροφο με βάση το ζώδιό της!

Αυτή είναι η τελική κατάταξη, από την καλύτερη στην χειρότερη σύντροφο και φυσικά υπάρχει αιτία...
Ορισμένες φορές το τι πιστεύουν οι γυναίκες ότι θέλουν οι άντρες και το τι πραγματικά ισχύει είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο τρόπος αντίληψής τους είναι τελείως διαφορετικός.

Σύμφωνα με το πώς βλέπουν αυτοί τα πράγματα και βάσει των αναγκών τους, κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποια πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη σύντροφος και η τελική κατάταξη φίλη μου θα σου προκαλέσει έκπληξη. Πολλές, διαβάζοντας την αιτία που πήραν τη συγκεκριμένη θέση, θα διαμαρτυρηθείτε, άλλες
θα βρίσετε, αλλά για όλες θα έπρεπε να αποτελέσει και τροφή για σκέψη.

Ας δούμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, από την καλύτερη προς την χειρότερη και την αιτία που δόθηκε για να δικαιολογήσει την ψήφο τους:

1. Τοξότης
Η Τοξοτίνα κατέλαβε την πρώτη θέση στην προτίμηση των αντρών και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι, επειδή δε θέλει να την καταπιέζουν και να την περιορίζουν, δεν το κάνει στον σύντροφό της. Θεωρείται πιο χαλαρή, ανέμελη, δε θα εκνευριστεί, αν ο καλός της πάει να δει ποδόσφαιρο με τα φιλαράκια του ή αν βγει το βράδυ μαζί τους γιατί κι αυτή θα έχει κανονίσει κάτι και δε θα κάθεται «τάκου-τάκου ο αργαλειός μου» να τον περιμένει πότε θα γυρίσει. Επίσης, δεν τον κριτικάρει, του τονώνει το ηθικό με την αισιοδοξία της, τον κάνει να γελά, δε σκάει για μικροπροβλήματα της καθημερινότητας και δεν νοιάζεται για το αν στις διακοπές τους μένουν σε αντίσκηνο ή πεντάστερο ξενοδοχείο, αρκεί να περάσουν σούπερ.

2. Ιχθύες
Το ότι μεν είναι γοητευτική, αλλά επίσης λεπτεπίλεπτη και ντροπαλή και στο πρώτο κομπλιμέντο μπορεί να κοκκινίσει ή να χάσει τα λόγια της, είναι κάτι που ένας άντρας το βρίσκει ιδιαίτερα χαριτωμένο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι του βγάζει το αρσενικό που κρύβει μέσα του, καθώς με την ευαισθησία και την ευάλωτη εικόνα της του δίνει την αίσθηση ότι είναι μια «δεσποσύνη», μια «πριγκίπισσα» που χρήζει προστασίας, φροντίδας και αγάπης. Δεν αποκλείεται, βέβαια, απλά να θεωρεί ότι είναι του χεριού του και ότι θα γίνει χαλί να την πατήσει.

3. Αιγόκερως
Για τους περισσότερους άντρες η σκληροτράχηλη γυναίκα Αιγόκερως θεωρείται μηχάνημα/εργαλείο με πολυετή εγγύηση. Μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα του και να τον βγάλει ασπροπρόσωπο, ενώ μαζί της ξενοιάζει. Όχι μόνο είναι δυναμική και ώριμη και δεν τον ζαλίζει με νάζια, γκρίνια κι απαιτήσεις, αλλά θα τα αναλάβει κι όλα, από πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και του σπιτιού, μέχρι και τα επαγγελματικά και γραφειοκρατικά και θα τα κάνει άψογα, οπότε έχει το κεφάλι του ήσυχο. Εκτός αυτού θα πάρει και ηγετικό ρόλο στη σχέση (μέχρι και τις διακοπές τους θα κανονίσει). Για κάποιους λιγότερο υπεύθυνους, αδύναμους ή αυτούς που θέλουν να στραφούν απερίσπαστοι στην καριέρα τους η Αιγοκερίνα είναι η ιδανική σύντροφος.

4. Ζυγός
Η Ζυγίνα κατέκτησε την 4η θέση, όχι μόνο γιατί ελκύει με το στιλ και την ομορφιά της τον άντρα, αλλά γιατί δε ρίχνει λάδι στη φωτιά. Προσπαθεί να αποφύγει τις συγκρούσεις, τις έντονες διαφωνίες και τα «ξεκατινιάσματα», να βρει τη χρυσή τομή και ενίοτε να περάσει το δικό της, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Είναι υποχωρητική, συμβιβαστική και βάζει τη σχέση πάνω από τον εαυτό της. Επίσης είναι καλόπιστη, καλόγουστη, χαμογελαστή και ευχάριστη. Έντονα κοινωνική κι η ίδια δε θα περιμένει από αυτόν να την «κυκλοφορήσει», καθώς έχει τις παρέες της και τα ενδιαφέροντά της.

5. Δίδυμοι
Η Διδυμίνα ψηφίστηκε πάνω – κάτω για τον ίδιο σημαντικό λόγο που ψηφίστηκε κι η Τοξοτίνα: για την ελευθερία που έχει και παρέχει και τη χαλαρή της διάθεση. Επίσης, γιατί διατηρεί τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά της και είναι μέσα σε όλα. Εύκολα μπορεί να κάνει συζητήσεις μαζί της από πολιτικές μέχρι για το ποδόσφαιρο, με άνεση ταιριάζει τόσο με έναν μικρότερο, όσο κι έναν μεγαλύτερό της άντρα, ενώ είναι ανοιχτόμυαλη και χωρίς ταμπού όσον αφορά στο σεξ. Ακόμα, από κάποιους εκτιμάται πολύ το ότι είναι εύστροφη και «διαόλου κάλτσα» και βρίσκει λύσεις σε διάφορα προβλήματα.

6. Υδροχόος
Κατέλαβε την 6η θέση γιατί είναι αυτή που μπορεί να έχει και ταυτόχρονα... να μην έχει σχέση με έναν άντρα. Τον θέλει δίπλα της, όχι όμως για 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα. Έχει ανάγκη τον χώρο της, την αυτονομία της (αν ο καθένας κιόλας ήταν στο σπίτι του, ακόμα καλύτερα) και το ίδιο επιθυμεί και γι’ αυτόν. Δεν κρέμεται από πάνω του, έχει την τρέλα της, τα ενδιαφέροντά της, τους φίλους της, είναι ασυνήθιστη και τον κρατά σε διέγερση, αφού είναι απρόβλεπτη και γι' αυτό μη δεδομένη. Αυτό το προσωρινό και που δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο είναι που διατηρεί το ενδιαφέρον του ζωντανό.

Ο ιδανικός σύντροφος για το κάθε ζώδιο
7. Λέων
Η Λιονταρίνα είναι μια «βασίλισσα» και ως τέτοια έχει μια μεγαλοπρεπή, έντονη παρουσία γι' αυτό κερδίζει την προσοχή εύκολα. Εν τούτοις, είναι το ταμπεραμέντο της που της δίνει αυτή τη θέση και το ότι, επειδή έχει υψηλές προσδοκίες, αναγκάζει τον εκάστοτε σύντροφό της να γίνει καλύτερος, εμψυχώνοντάς τον, τονώνοντάς του την αυτοπεποίθηση, ώστε να σταθεί επάξια δίπλα της. Κι ως εδώ καλά, όμως από ένα σημείο και μετά οι απαιτήσεις της, ο σνομπισμός της, αλλά και η αγάπη της στην πολυτέλεια θεωρούνται υπερβολικά για ένα μέσο άνθρωπο και αυτό είναι που την φέρνει 7η στην κατάταξη.

8. Καρκίνος
Η θέση που κατέλαβε η Καρκίνα θεωρείται μεγάλη έκπληξη για τις γυναίκες, για έναν άντρα όμως υπάρχει εξήγηση. Είναι περιποιητική, προστατευτική, φροντίζει τον ίδιο και το σπίτι, κατά γενική ομολογία μαγειρεύει κιόλας και μάλιστα καλά, οπότε έχει «καβατζάρει» την καρδιά του, αν υποθέσουμε ότι ισχύει το ότι ο δρόμος προς αυτήν περνάει από το στομάχι του. Επίσης, είναι νοικοκυρά, πλένει, σιδερώνει, αλλά το κακό γι’ αυτόν είναι η γκρίνια και η μουρμούρα της, που, αν την αρχίσει τον συνοδεύει, μέχρι το κρεβάτι. Το δεύτερο είναι τον πρήζει, ασκώντας του πολλές πιέσεις για γάμο και παιδιά.

9. Ταύρος
Η Ταυρίνα θεωρείται «γυναικάρα» για τους άντρες. Με τις καμπύλες της, τη θηλυκότητά της και φυσικά την τάση της στις γευστικές και ερωτικές απολαύσεις. Δε θα επιβάλλει ποτέ δίαιτα στον καλό της, δε θα παραγγείλει ποτέ μια σαλάτα στο εστιατόριο «γιατί είναι σε διατροφή», δε θα αρνηθεί ποτέ ένα αμαρτωλό γλυκό, εξ αιτίας των θερμίδων του κι από αυτήν την άποψη «λατρεύεται». Η ξεροκεφαλιά, η επιμονή κι η κτητικότητά της όμως δεν παλεύεται εύκολα, εξ ου και η 9η θέση.

10. Κριός
Στη 10η θέση κατατάσσεται η γυναίκα Κριός. Εύλογα θα ρωτούσε μια γυναίκα το «γιατί;», αφού και σέξι είναι και με ενδιαφέρουσα, δυναμική προσωπικότητα. Η απάντηση είναι «γιατί φοβίζει»! Η μεγάλη ανεξαρτησία και ο δυναμισμός της τον καθιστά ελαφρώς (έως βαρέως) κατώτερο (θυμήσου γιατί η γυναίκα Ιχθύς είναι στη 2η θέση....). Δεν περιμένει από αυτόν ούτε να την υπερασπίσει, ούτε να την προστατέψει, ούτε καν να την ανταγωνιστεί. Ποιος άντρας μπορεί να τα βάλει μαζί της, όταν «γυρίσει το μάτι της»; Λίγοι είναι αυτοί που θα το ρισκάρουν και για την πλειοψηφία θεωρείται «επικίνδυνη».

11. Παρθένος
Προτελευταία βγήκε η γυναίκα Παρθένος και ενδεχομένως να μη χρειάζεται να αναφερθεί καν ο λόγος. Παρ’ όλα αυτά, ας τον πούμε για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Κατά τον άντρα, λοιπόν, η αιτία είναι ότι τον καθιστά άχρηστο. Του κάνει μόνιμα κριτική, τον θεωρεί κατώτερο, με περιορισμένη αντίληψη, λιγότερο μυαλό και γνώσεις και η μόνη χρησιμότητά του είναι να κατεβάσει τα σκουπιδια και να την γονιμοποιήσει (αν και αυτό δεν είναι πια απαραίτητο, καθώς υπάρχουν τράπεζες σπέρματος). Όλα μπορεί να τα κάνει μόνη της και τέλεια, οπότε η παρουσία του κρίνεται περιττή.

12. Σκορπιός
Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων είναι η τελευταία θέση στη γυναίκα Σκορπιό, η οποία για έναν άντρα αποτελεί σεξουαλικό απωθημένο, είναι η απόλυτη ερωμένη, όχι όμως και σύντροφος. Και αυτή φοβίζει, αλλά πολύ περισσότερο από την Κριαρίνα, που στην έκρηξή της μπορεί να βρίσει ή να σπάσει διάφορα (να της ξεφύγει και καμία ανάστροφη). Η Σκορπίνα θεωρείται ζηλιάρα σε βαθμό παθολογικό, control freak, εμμονική και εκδικητική. Δε συγχωρεί, «δε χαρίζει κάστανα» και ή θα τον έχει δικό της, κατά αποκλειστικότητα ή καθόλου. Και μόνο το «για πάντα μαζί» είναι αρκετό για να καταταγεί 12η.
Keywords
Τυχαία Θέματα