Ο γιατρός του Michael Jackson ξέρει ποιοι είναι οι βιολογικοί γονείς των παιδιών του pop star

Ο Dr. Conrad Murray υπήρξε...
ο προσωπικός γιατρός του Michael Jackson επί σειρά ετών και ήταν αυτός που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για φόνο εξ αμελείας, μετά τον ξαφνικό θάνατό του το 2009.

Όντας τόσο κοντά στον Jackson, γνώριζε και πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, ακόμα και αλήθειες σχετικά με τις διάφορες φήμες που κατά καιρούς κυκλοφορούσαν για τον performer.

Όπως
για παράδειγμα, ποια είναι η μητέρα του μικρότερου γιου του Jackson, Bigi, η οποία δεν έγινε γνωστή ποτέ, όπως επίσης ποιος είναι ο πατέρας και των τριών παιδιών του καλλιτέχνη, καθώς υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια φήμες πως τόσο τα δύο πρώτα παιδιά του, Paris & Prince που έχουν για μητέρα τη Debbie Rowe, όσο και ο μικρότερος γιος του, δεν έχουν βιολογικό πατέρα τον Michael Jackson.

Ο γιατρός Murray έρχεται κατά κάποιον τρόπο να επιβεβαιώσει αυτές τις φήμες, δηλώνοντας τώρα πως γνωρίζει τους βιολογικούς γονείς των παιδιών και θα τους το ανακοινώσει μόνο εφόσον τα ίδια του ζητήσουν αυτή την πληροφορία, όταν νιώσουν έτοιμα.

"Αυτή είναι η δήλωσή μου. Σέβομαι πολύ τα παιδιά και γι' αυτό είμαι πολύ ευαίσθητος σε όποια πληροφορία θα μπορούσε να τα βλάψει. Ξέρω τους βιολογικούς γονείς καθενός από τα παιδιά του Michael, όπως επίσης και τη μητέρα του μικρότερου γιου του. Ωστόσο, θα φυλάξω αυτή την πληροφορία μέχρις ότου έρθουν τα ίδια σε μένα όταν θα είναι ενήλικες και έτοιμα γι΄αυτό και ζητήσουν την αλήθεια. Τότε και μόνο τότε θα μάθουν την αλήθεια και μπορούμε να συζητήσουμε ό,τι θελήσουν. Δε θα πω τίποτα σε κανένα βιβλίο ή καμία άλλη αναφορά. Αλλά, ξέρω την αλήθεια", ήταν η ακριβής δήλωση του Dr. Murray.

Δε μένει παρά να δούμε αν πράγματι θα αποκαλυφθούν ποτέ οι βιολογικοί γονείς των παιδιών, όπως και γιατί ποτέ δεν μαθεύτηκε η βιολογική μητέρα του μικρότερου γιου του Jackson.
Keywords
Τυχαία Θέματα