Ντοκουμέντο: Δείτε την Αννίτα Πάνια στη μπανιέρα! [video]

Η Αννίτα Πάνια ήταν ένα πρόσωπο με ιδιαίτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Ήταν Οκτώβριος του 1999, όταν η Αννίτα έκανε μία από τις πιο ανατρεπτικές της συνεντεύξεις, για την εκπομπή «Πρωινός Καφές», την οποία...
παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια ετοιμαζόταν τότε για την πρεμιέρα της εκπομπή «Με φόρα», την οποία θα παρουσίαζε μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο. Εκείνη που κατάφερε να την βάλει, δε, στην μπανιέρα ήταν η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου, η οποία συνεργαζόταν για αρκετά χρόνια με τον «Πρωινό Καφέ» και έκανε πάντα ιδιαίτερα θέματα. Η γνωστή δημοσιογράφος συνήθιζε να κάνει ανατρεπτικές συνεντεύξεις σε επωνύμους, αλλά και μεγάλα γλέντια εντός και εκτός Αθηνών, με επωνύμους που δέχονταν ακόμα και να… «ξενιτευτούν» για χάρη της.

Η Αννίτα, λοιπόν, στην ανατρεπτική αυτή συνέντευξη φορούσε ολόσωμο μαγιό και πετσέτα στα μαλλιά και βρισκόταν στην μπανιέρα μαζί με την Ρούλα Χάμου. Είχε δηλώσει τότε ότι πριν την τηλεόραση δίδασκε γαλλικά και αυτό που της ήταν δύσκολο ήταν «να είμαι πιο μεγάλη από τα παιδιά, δεν το μπορούσα καθόλου».

Είχε αναφέρει, επίσης, ότι δεν της άρεσε καθόλου το σχολείο και μάλιστα ότι κάθε Σεπτέμβρη είχε «ψυχολογικά προβλήματα» λόγω αυτού. Με το γνωστό της χιούμορ, η Αννίτα είχε μιλήσει ακόμα και για την προσωπική της ζωή και τους ανθρώπους που επιλέγει να βρίσκονται δίπλα της, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά την σχέση της με τους δημοσιογράφους. Ενώ, η όλη συνέντευξη είχε γίνει σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Η Αννίτα Πάνια είχε βρεθεί και στο πλατό του «Πρωινού Καφέ», φορώντας, αρχικά, της πυτζάμες της, όπως και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος συμμετείχε τότε στην εκπομπή. Καλεσμένος σε εκείνη την εκπομπή ήταν και ο γνωστός μακιγιέρ, Γιάννης Αγγελάκης, ο οποίος είχε κάνει στροφή στην καριέρα του, και συμμετείχε τότε στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αδελφές ψυχές». Η Αννίτα είχε αναφερθεί τότε και στη νέα εκπομπή «Με φόρα», την οποία θα παρουσίαζε με τον Βλάσση Μπονάτσο.

Το βίντεο από την εκπομπή αυτή προέρχεται από το προσωπικό αρχείο της Κατερίνας Βλάχου.

Δείτε το τηλεοπτικό ντοκουμέντο:

entertv.gr
Keywords
Αναζητήσεις
annita pania naked, anita pania milaei me pornstar sthn ekpomph
Τυχαία Θέματα