Μουρατάζ Μουρατάϊ: Αυτός είναι ο no1 καταζητούμενος στην Ελλάδα. Διαβάστε τι έχει κάνει...

Μπίζνες στην Αλβανία και μάλιστα ως επιφανής επιχειρηματίας, κάνει τα τελευταία χρόνια...
ένας από τους πλέον επικίνδυνους και καταζητούμενους κακοποιούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για τoν Μουρατάζ Μουρατάϊ οποίος ανήκε στην ομάδα του Μάριον Κόλλα με τον οποίο είχαν δραπετεύσει από της φυλακές Τρικάλων το 2013.
Ο Μουρατάϊ είναι ο δεύτερος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων οποίος κατάφερε να διαφύγει την σύλληψη,
καθώς όλοι οι υπόλοιποι συνεργοί του μαζί με των αρχηγό Μάριαν Κόλλα, είτε συνελήφθησαν, είτε έπεσαν νεκροί έπειτα από συμπλοκή με τους Αστυνομικούς τις ΕΛ.ΑΣ.

Από το 2013 μέχρι τώρα τα ίχνη του Μουρατάϊ, ο οποίος λίγο καιρό έπειτα από την απόδραση πραγματοποίησε ληστεία στη Λάρισα σε τραπεζικό υποκατάστημα αρπάζοντας το ποσό των 1.200.000 ευρώ, είχαν χαθεί, πλην όμως οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως είχε διαφύγει στην Αλβανία, και όπως όλα δείχνουν δεν έπεσαν έξω.
Πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες Αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες για τις μπίζνες του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν το μερίδιο του από την μεγάλη ληστεία φρόντισε να το επενδύσει και αυτή την στιγμή να θεωρείται ένας επιτυχημένος μπίζνεσμαν.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Μουραταϊ διατηρεί καφετέρια και ρεστοράν πολυτελείας στα Τίρανα, ενώ ασχολείται και με το “Real estate”, διατηρώντας ένα από τα πλέον γνωστά γραφεία πωλήσεις οικοπέδων και σπιτιών, στα τουριστικά θέρετρα τις γειτονικής χώρας.
Μάλιστα και όπως έχει διαπιστωθεί από τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Μουραταϊ, προσεκτικός καθώς είναι και προσπαθώντας να κόψει κάθε δεσμό με το κακοποιό παρελθόν του, έχει φροντίσει τις επιχειρήσεις που διατηρεί να της περάσει σε “αχυρανθρώπους”, οι οποίοι βέβαια λειτουργούν για λογαριασμό του.

Παράλληλα ο ίδιος φέρεται να κυκλοφορεί με πλαστά στοιχεία, μην ξεχνώντας της εκκρεμότητες του με την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και την τύχη που είχαν οι υπόλοιποι συνεργοί του στην μεγάλη απόδραση από τις φυλακές των Τρικάλων το 2013.

Άλλωστε και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους στενούς του φίλους και συνεργάτης του, οποίος δεν είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία και είχε πέσει στα χέρια των Ελληνικών Αρχών, πριν από μερικούς μήνες δολοφονήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατούνταν, καθώς καυγάδισε με έναν Αιγύπτιο για το κυλικείο, με αποτέλεσμα ο συγκρατούμενος του να των μαχαιρώσει, και μάλιστα θανάσιμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα