Με μεγάλη επιτυχία η "Κάρμεν" στην Κηφισιά

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στον Δήμο μας όπερα, αυτό το δύσκολο είδος θεάματος ικανοποιώντας ακόμα... και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Οι γνωστές άριες κι η χαρακτηριστική και τόσο αγαπητή και δημοφιλής μουσική της όπερας του G.Bizet ΄΄ ΚΑΡΜΕΝ ΄΄ πλημμύρησαν το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς προσφέροντας στο πολυπληθές κοινό που κατέκλεισε τον χώρο μια μοναδική μουσική βραδιά.

Διασκεδαστική με πολλές πινελιές χιούμορ η διασκευή του λιμπρέττο από την Κασσάνδρα Δημοπούλου που υπέγραψε την σκηνοθεσία αλλά κι ερμήνευσε με ιδιαίτερη επιτυχία τον ομότιτλο
ρόλο ενώ στον ρόλο του Δον Χοσέ ήταν ο Φίλιππος Μοδινός.

Άριστη η επταμελής ορχήστρα υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη συνόδευσε τους λυρικούς καλλιτέχνες που ερμήνευσαν υποδειγματικά τους ρόλους τους.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού ΄΄ Δημήτριος Βικέλας ΄΄ του Δήμου Κηφισιάς και Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Ζαπάντης μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξης:

΄΄ Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος μας θα φιλοξενήσει όπερα με ζωντανή ορχήστρα, καθώς μέχρι τώρα είχαν παρουσιαστεί μόνο παραστάσεις μουσικού θεάτρου, όπως οπερέτα, αλλά όπερα ποτέ!!! ΄΄

Παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης ΄΄ Μένανδρος΄΄ και Δημοτική Σύμβουλος Πόλυ Αστερίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού ΄΄ Δημήτριος Βικέλας ΄΄ του Δήμου Κηφισιάς Γιάννης Καπάτσος , η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα, καλλιτέχνες της λυρικής σκηνής και μεγάλο πλήθος κόσμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα