Μαζί στο σχολείο, μαζί και στη βόλτα του θανάτου οι νεαροί από τον Εύοσμο

«Αν μία μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα», έγραψε προφητικά -όπως αποδείχθηκε- στο προφίλ του στο facebook ένα από...
τα τέσσερα θύματα του τρομερού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2016 και ανήκει στον 19χρονο Παύλο, ο οποίος μαζί με τους 17χρονους Μάκη, Θεόδωρο και
Γιώργο έχασαν τη ζωή τους στη διασταύρωση των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης. Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ ο 17χρονος φίλος τους Δημήτρης. Τα παιδιά ήταν φίλοι από το σχολείο.

Η παρέα επέβαινε σε Volvo S40 που ανήκει στην οικογένεια του 17χρονου Μάκη. Ο νεαρός, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, φέρεται να είχε πάρει κρυφά από τον πατέρα του το αυτοκίνητο. Στις 03:30 η παρέα των παιδικών φίλων κινείτο στην οδό Αναγεννήσεως με κατεύθυνση προς δυτικά.

«Υπάρχει ένα μικρό ίχνος φρένου στην άσφαλτο. Το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε 180 μοίρες και έπεσε με την αριστερή πλευρά πάνω στον τοίχο. Συγκεκριμένα, η πίσω αριστερή πόρτα καρφώθηκε στη γωνία του τοίχου. Υπάρχει χτύπημα στο αριστερό φτερό, ενώ από την πρόσκρουση στο κράσπεδο έσκασε το πίσω αριστερό λάστιχο. Στον δρόμο υπήρχε μόνο το σύρσιμο του αυτοκινήτου», είπε στον «Ελεύθερο Τύπο» η υποδιευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

«Η υπερβολική ταχύτητα είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζουμε. Το κοντέρ στο αυτοκίνητο έδειχνε μηδέν, επομένως δεν μπορούμε να αντλήσουμε στοιχεία. Η έννοια της υπερβολικής ταχύτητας είναι πάντα σχετική με την ποιότητα του εκάστοτε δρόμου», πρόσθεσε η κ. Παπαγεωργοπούλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα