Λαμία: Ηλικιωμένη ήρθε στα χέρια με το ληστή...

Αν πάθαινε κάτι η μάνα μου, θα τους έγδερνα ζωντανούς...
...είπε στο LamiaReport ο γιος της

Όταν ο ιδιοκτήτης περιπτέρου χθες νωρίς το βράδυ, άφησε για λίγα λεπτά "στο πόδι του" την 70χρονη μητέρα του, για να πάει να πάρει κάποια πράγματα, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα πέσει θύμα ληστείας. Άλλωστε ήταν λίγο μετά τις 20:00 και ακριβώς στο απέναντι πεζοδρόμιο πολύς κόσμος που έπινε καφέ.
Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, εδώ που φτάσαμε. Ειλικρινά σας λέω αν πάθαινε κάτι η μάνα μου, όχι θα τους σκότωνα, αλλά θα τους έγδερνα ζωντανούς είπε φορτισμένος χθες βράδυ αμέσως μετά το συμβάν
στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου και συνέχισε Η μόνη λύση είναι να το κλείσουμε ή να πάρουμε όπλο για να προστατευτούμε
Πως έγινε το συμβάν:
Στις 20:15 ένα λευκό αγροτικό Toyota σταμάτησε απ΄έξω και κατέβηκαν δύο γυναίκες ρομά και αγόρασαν κάτι. Μπήκαν στο αυτοκίνητο ο οδηγός ξεκίνησε, αλλά μόλις έκανε λίγα μέτρα, έβαλε όπισθεν, ήρθε πάλι μπροστά στο περίπτερο και αυτή τη φορά κατέβηκε ο οδηγός όχι όμως για ψώνια.
Χωρίς να πει κουβέντα σπρώχνει και ρίχνει κάτω την ηλικιωμένη, η οποία ήταν όρθια ακριβώς στην είσοδο του περιπτέρου και πάει κατευθείαν στο κουτί με το ταμείο και αρπάζει τα χρήματα. Η 70χρονη αν και έχει χτυπήσει στο γόνατο, από την πτώση, τον αρπάζει και προσπαθεί να του πάρει τα χρήματα..
Μερικά από τα χρήματα πέφτουν στο πάτωμα, ενώ ο δράστης που έχει αιφνιδιαστεί από την αντίδραση της ηλικιωμένης, φεύγει με όσα χρήματα έμειναν στο κουτί και μπαίνει στο αυτοκίνητο. Μάλιστα μέσα στο περίπτερο έμειναν και τις παντόφλες που φορούσε ο δράστης.(κάτω φωτογραφία).
Κάποιος που κατάλαβε τι έγινε προσπάθησε να τον σταματήσει, πιάνοντας την πόρτα του λευκού αγροτικού, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ενημέρωσε άμεσα όμως την αστυνομία, η οποία εντόπισε το αυτοκίνητο , την ώρα που έμπαινε στον καταυλισμό των ρομά στα "Νταμάρια".
Αμέσως οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία η οποία μπήκε στον καταυλισμό βρήκε το αυτοκίνητο όχι όμως και τον δράστη, αφού κανείς δεν μιλούσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport μετά από πολλές προσαγωγές που έγιναν, οι αστυνομικοί γνωρίζουν πλέον ποιος είναι ο δράστης και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.
LamiaReport.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα