Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα» στο Λονδίνο

Η Λονδρέζικη επίσημη πρεμιέρα της περιπετειώδους ταινίας «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα» που αποτελεί τη... νέα κινηματογραφική συνέχεια του γνωστού και επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise του Die Hard, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Εκεί παρευρέθησαν, παρά τη δυνατή βροχή και το τσουχτερό κρύο, οι πρωταγωνιστές Μπρους Γουίλις (συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ), Τζέι Κόρτνεϊ, Σεμπάστιαν Κοχ,
ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζον Μουρ και ο παραγωγός Άλεξ Γιανγκ.

Με το «A Good Day to Die Hard» ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στον πιο χαρακτηριστικό και διάσημο ρόλο της καριέρας του και φέρνει την Ευρώπη σε κατάσταση πανικού!

Η πιο ξέφρενη, όπως λέγεται απ’ όλες τις ταινίες δράσης που απεικονίζουν τις περιπέτειες του αειθαλούς τιμωρού έρχεται να προσφέρει ασταμάτητη, ρεαλιστική ένταση και άφθονο χιούμορ σε μια κινηματογραφική ιστορία γνήσιας αστυνομικής περιπέτειας.

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις παρανομίας μιας πρωτοκλασάτης μερίδας της εξουσίας, εγκλήματα πολιτικής διαφθοράς, επικές καταδιώξεις, εκρήξεις τεστοστερόνης και καυστικές ατάκες – φωτιά, τοποθετούνται σε πρώτο πλάνο, αφήνοντας στο υπόβαθρο της ρεαλιστικής αυτής ταινίας δράσης έναν ξεχωριστό συναισθηματικό κόσμο.

Στο φιλμ που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την προσεχή Πέμπτη 14/2 από την εταιρεία Odeon (αναμένεται και στην Πάτρα στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε) παίζει και ο συμπαθής Γερμανός ηθοποιός Σεμπάστιαν Κοχ (ο Ιωάννης Βαρβάκης της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι) σε ρόλο κακού αυτή τη φορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα