Κομοτηνή: Πλήρωσε τρακτέρ από την Ιρλανδία αλλά δεν το πήρε ποτέ

«Φουντώνουν» τα περιστατικά διαδικτυακής απάτης με δόλωμα δελεαστικές ηλεκτρονικές αγγελίες για διάφορα προϊόντα... Τελευταίο θύμα ήταν ένας αγρότης από τη Ροδόπη που πλήρωσε την τιμή για την αγορά ενός τρακτέρ από την Ιρλανδία, αλλά δεν το… είδε ποτέ!

Πριν από ένα μήνα, ο ανυποψίαστος 44χρονος είδε σε διαδικτυακή ιστοσελίδα μια αγγελία για την πώληση του γεωργικού ελκυστήρα και επικοινώνησε μέσω email με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του. Συμφώνησαν σε όλα και ο Ιρλανδός του ζήτησε να καταθέσει ένα ποσό
στον τραπεζικό του λογαριασμό, όπως και έγινε. Μετά, όμως, ζήτησε και άλλα χρήματα, ώσπου το ποσό έφτασε στα 5.760 ευρώ.

Όμως, όσα κι αν κατέθετε ο άτυχος αγρότης, το τρακτέρ δεν… ερχόταν κι έτσι αποφάσισε να καταγγείλει τον πωλητή στο αστυνομικό τμήμα Σαπών. Μετά από έρευνες των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 40χρονου Ιρλανδού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές υπηρεσίες της πατρίδας του.
Keywords
Αναζητήσεις
κατασχεμενα τρακτερ απο τραπεζες, κατασχεμενα τρακτερ τιμες
Τυχαία Θέματα