Καταγγελία Αναγνώστη - "Η συγκεκριμένη τράπεζα ζητά από τους αστυνομικούς 20 ευρώ για ένα απλό χαρτί για την δήλωση του Πόθεν Έσχες

Αγαπητό tromaktiko,
θα ήθελα να αναφέρω ένα απαράδεκτο περιστατικό που μου συνέβη...
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί θέλοντας να πάρω ένα χαρτί κίνησης λογαριασμού για το οικονομικό έτος 2016 για το Πόθεν Έσχες (καθότι το επάγγελμά μου είναι αστυνομικός και το χρειαζόμουν) για να καταθέσω τα ποσά εκεί, μετέβησα στο κατάστημα της eurobank που βρίσκεται στην πλατεία Καπνικαρέας στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί
Ζητώντας το συγκεκριμένο χαρτί, έκπληκτος, ακούω την υπάλληλο να μου ανακοινώνει ότι για παραλάβω το ανωτέρω χαρτί απαιτείται να καταβάλω στην τράπεζα το ποσό των 20 ευρώ, το οποίο όπως μου επεσήμανε η υπάλληλος αναφέρεται ρητά στο τιμολόγιο της συγκεκριμένης τράπεζας. Πέρνοντας μάλιστα τηλέφωνο και μπροστά μου στα κεντρικά μήπως και έχει αλλάξει κάτι, πήρε ακριβώς την ίδια απάντηση και από εκεί.

Αφού ζήτησα τότε από τα νεύρα μου την διαγραφή του λογαριασμού μου (επειδή όπως τους ανέφερα δεν είχα την πρόθεση να πληρώνω 20 ευρώ κάθε χρόνο για το χαρτί) προθυμοποιήθηκαν να μου γράψουν σε ένα μπακαλόχαρτο τα νούμερα από το κομπιούτερ για να μην χρειαστεί να πληρώσω το ποσό. Τους ανέφερα μάλιστα, ότι τον προηγούμενο χρόνο μου είχε δωθεί δωρεάν το συγκεκριμένο χαρτί, πάλι από το ίδιο κατάστημα και μου απάντησαν ότι πέρσι είχε βγει συγκεκριμένη διαταγή από τα κεντρικά της τράπεζας ώστε να δωθεί δωρεάν, πράγμα που δε συνέβη για φέτος και επειδή φέτος πηγαίνουμε πολύ μαζί θα πρέπει να πληρώσουμε. Τελικά μη έχοντας άλλη λύση πήρα το πρόχειρο χαρτί και έφυγα.

Πηγαίνοντας κατευθείαν σε κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην πλατεία Συντάγματος για το ίδιο ακριβώς θέμα, μου δώσανε το χαρτί αμέσως, χωρίς να μου ζητήσουν το οποιοδήποτε αντίτιμο. Αναφέροντας το περιστατικό που μου συνέβη στην Eurobank ,οι υπάλληλοι έμειναν και οι ίδιοι άφωνοι και μου είπαν ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και δεν θα έπρεπε να γίνεται σε καμία περίπτωση.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη τράπεζα πρίν μερικούς μήνες έκανε διαφήμιση παντού ότι δίνει 100 ευρώ μπόνους στους αστυνομικούς και μια σειρά άλλων προνομίων, σε όσους πάνε την μισθοδοσία τους εκεί και τώρα τους ζητά 20 ευρώ απο την πίσω πόρτα.

Αναγνώστης

Βλέπεις αδικίες γύρω σου; ΤΡΟΜΑΞΕ τους... Στείλε την καταγγελία και τις φωτογραφίες σου στο tromaktiko! Υπάρχει τρόπος να ακουστείς...
Όπου και αν βρίσκεσαι, ότι ώρα και αν είναι, και είδες κάτι στραβό, περίεργο, ένα ατύχημα ή κάτι έκτακτο, άνοιξε τη κάμερα του κινητού σου, πάρε πληροφορίες για το συμβάν και στείλε μας το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) στο: [email protected] ή μέσω viber, στο 6946 414328. Γίνε και εσύ ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ αναγνώστης.
Keywords
Τυχαία Θέματα