Καμμένος με λυγμούς στη Βουλή: "Αυτές είναι οι τελευταίες ώρες μας"

Με λυγμούς συγκίνησης και στρατιωτικούς όρκους και αρχαία ρητά φιλοπατρίας ο υπουργός...
Εθνικής Αμυνας, πρόεδρο των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «αυτές οι 16 σελίδες, που μας ζητάνε οι δανειστές στην πρότασή τους θα είναι το τέλος ύπαρξης
του Ελληνικού Έθνους και Κράτος. Μας ζητάνε να υποστείλουμε τις ελληνικές σημαίες, την Πατρίδα Αυτό μας ζητούν να κάνουμε. Μας ζητούνε να αφοπλίσουμε την Ελλάδα. Να έχουμε ένα γερασμένο στρατό… Ποιο κόμμα; Ποιος πολιτικός; μπορεί να αποφασίσει κάτι τέτοιο από μόνος του;»

Αυτοηρωοποιήθηκε και ηρωοποίησε όσους υποστηρίζουν την πρόταση παρομοιάζοντάς τους με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και έκανε «έξοδο» ηρωική στην ομιλία του λέγοντας ότι «αυτές είναι οι τελευταίες ώρες μας…Ενωμένοι θα προχωρήσουμε. Η Ελλάδα δεν γονατίζει. Οι Ελληνες μάχονται και νικούν»! Μήνυμα όπως είπε που μετέφερε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Μέρκελ και τον Ολάντ.

Από την ομιλία του κ. Πάνου Καμμένου, πάντως δεν έλειψαν οι προσωπικές μομφές κατά του πρόεδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά αλλά και οι επιθέσεις για χρηματισμό δημοσιογράφων και ΜΜΕ που έγιναν μέσω του ΚΕΛΠΝΟ για να προπαγανδίζονται οι θέσεις της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζητώντας την έρευνά τους από τους οικονομικούς εισαγγελείς.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή που ο Καμμένος ξέσπασε σε κλάματα μέσα στη Βουλή [video]«Είμαστε σήμερα εδώ, ενώπιον του ελληνικού λαού προκειμένου να δώσουμε στον ελληνικό...
Διαβάστε περισσότερα »Αναρτήθηκε στις 8:37:00 μ.μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα