Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας... Μείνετε μακριά!!

Θα ήθελα να παραπονεθώ για το απαράδεκτο (και το πιο άχρηστο!) σύστημα τραπεζικών συναλλαγών μέσω Internet, που έχω συναντήσει...
Αυτό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Άρχισα να το χρησιμοποιώ διότι είμαι στο εξωτερικό και θέλω να τακτοποιώ κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα.
Έλα μου όμως που δεν μπορώ να κάνω και πολλά!! Συνεχώς κολλάει και συνήθως είναι αδύνατο ακόμα να δω και το υπόλοιπο του λογαριασμού μου,
τις ημερήσιες κινήσεις κλπ.
Ίσως μετά από πολλές προσπάθειες να τα καταφέρω. Σήμερα προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να πληρώσω ένα λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Επιπλέον, δεν έχω συναντήσει ποτέ σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσω Internet το φαινόμενο του να μην μπορώ να έχω το όνομα χρήστη που επιθυμώ! Η Εθνική Τράπεζα για την είσοδο και πρόσβαση στο Internet Banking, μου έδωσε για user name ένα εξαψήφιο νούμερο που είμαι υποχρεωμένος να το θυμάμαι χωρίς να μπορώ να το αλλάξω!
Επίσης με υποχρεώνουν (στο όνομα της ασφάλειας) να αλλάζω κάθε 2 μήνες τον κωδικό πρόσβασης και επίσης (πάλι υποχρεωτικά) πρέπει να αποτελείται από 5 χαρακτήρες ακριβώς!
Και φυσικά μου έδωσαν και μια συσκευή υποχρεωτικά, την οποία την πλήρωσα υποχρεωτικα και η οποία χρησιμοποιείται για να παράγει ένα 6ψήφιο ηλεκτρονικό κλειδάριθμο που πρέπει να το χρησιμοποιώ υποχρεωτικά (στο όνομα της ασφάλειας πάλι) γiα οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω Internet και για την υποχρεωτική αλλαγή κωδικού πρόσβασης κάθε δίμηνο. Δηλαδή πρέπει να την έχω συνεχώς μαζί μου!
Είστε γελοίοι κύριοι...

Έχω στείλει mail στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τους για να παραπονεθώ για όλα αυτά αλλά δεν έχω πάρει, ούτε βλέπω να παίρνω απάντηση.

Ρίχτε μια ματιά κύριοι της Εθνικής Τράπεζας στο σύστημα Internet Banking της Alpha Bank (το οποίο χρησιμοποιούσα και μάλλον θα μεταφέρω όλα μου τα ποσά εκεί πάλι). Απλό και εξυπηρετικότατο! Όποτε και αν θέλεις αλλάζεις τον κωδικό σου, διαλέγεις ότι όνομα χρήστη θέλεις, η συσκευή ηλεκτρονικού κλειδάριθμου είναι προαιρετική και αν θέλεις την προμηθεύεσαι και τη χρησιμοποιείς για έξτρα ασφάλεια συναλλαγών.
Και το βασικότερο είναι πως είναι φιλικότατο προς το χρήστη, γρήγορο και έξυπνα σχεδιασμένο. Δε μου κόλλησε ποτέ και δε με απογοήτευσε ποτέ. Ώρα να επιστρέφω στις υπηρεσίες της Alpha Bank νομίζω.

Η Εθνική Τράπεζα και το Internet Banking της (η δομή του, ο τρόπος λειτουργίας του και η ανταπόκριση της εξυπηρέτησης πελατών στην επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων) είναι σαν τα εθνικά μας θέματα μου φαίνεται.... Τίποτα δε δουλεύει αποτελεσματικά, έξυπνα και σωστά!!

Αναγνώστης
Keywords
Αναζητήσεις
εθνικη τραπεζα εχω ξεχάσει το username, δεν θυμαμαι τ λογαριασμό στο e bakig εθνικη
Τυχαία Θέματα