Η Βίσση και ο… τυχερός

Με ένα αυτοκίνητο θα φύγει ένας τυχερός από την αυριανή συναυλία για τον Ερασιτέχνη.Η αυριανή συναυλία για τον Ερασιτέχνη θεωρείται και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη… μάνα του λόχου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, καθώς τα έσοδα θα βοηθήσουν τμήματα που έχουν πραγματική ανάγκη. Εκτός όμως από αρχικά την βοήθεια στον Α.Ο και εν συνεχεία της συναυλίας της Άννας Βίσση, όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ
θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο. Για την ακρίβεια ένας τυχερός στέλνοντας «ΠΑΟ» στο 54242, θα κάνει δικό του ένα Hyundai i10. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το θέμα έχει ως εξής: «Από αυτή τη συναυλία, όλοι θα φύγουν με ωραίες αναμνήσεις. Ένας, με καινούριο αυτοκίνητο!


Αν αγαπάς τα τραγούδια της Άννας Βίσση έχεις κάθε λόγο να είσαι ενθουσιασμένος. Και αν επιπλέον αγαπάς τον Παναθηναϊκό, τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην δώσεις το παρόν αύριο, Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ!

Μιλάμε για τη συναυλία της Άννας Βίσση, που διοργανώνει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Τα έσοδα θα ενισχύσουν τις αθλητικές του ομάδες, από το βόλεϊ, την κολύμβηση και το πόλο, μέχρι την πυγμαχία και την άρση βαρών. Ακόμα, η συναυλία θα συνεισφέρει στην καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS που διοργανώνει η PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

Πέρα όμως από το κέφι, που είναι δεδομένο, όσοι στείλουν SMS με τη λέξη ΠΑΟ στο 54242, θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο της βραδιάς, ένα ολοκαίνουριο Hyundai i10!

Η κλήρωση θα γίνει λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μέσα στο γήπεδο, και σίγουρα κάποιος ή κάποια από τους φίλους του Παναθηναϊκού θα το πανηγυρίσουν τρελά!

Τα εισιτήριο κοστίζουν 15 ευρώ –υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα των 50 και 100 ευρώ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα Public, στα ταμεία των κινηματογράφων ODEON και VILLAGE, στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 10) και στο www.i-ticket.gr».


www.leoforos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα