Η Τζένιφερ Λόρενς πήγε σε πρεμιέρα ταινίας φορώντας νυφικό

Οι τελευταίες της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί είναι με νυφικό. Θέλει να μας πει κάτι;...
Κι ενώ η Μπιγιόνσε ήταν η πρώτη διδάξασα στην επιλογή νυφικών φορεμάτων στο κόκκινο χαλί (ποιος μπορεί να ξεχάσει την επιβλητική εμφάνιση της στα βραβεία Grammy's το 2016), η 28χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Λορενς έκανε το δικό της νυφικό statement.

Στην πρεμιέρα της ταινίας-ντοκιμαντέρ Faces Places που
έγινε χτες το βράδυ στο Λος Άντζελες, φόρεσε ένα λευκό φόρεμα. Για την ακρίβεια, φόρεσε ένα νυφικό.

Παρόλο που η Λόρενς έχει συμβόλαιο με τον οίκο Dior και επιλέγει μόνο δημιουργίες του οίκου στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά έπαιξε εκτός έδρας. Η νυφική δημιουργία που φορά είναι φτιαγμένη από δαντέλα και είναι μιας ανερχόμενης σχεδιάστριας ονόματι Lauren Wells.
Το φόρεμα με το boho στιλ είναι από την τελευταία της συλλογή Je T'aime και έτσι η Λορενς το συνδύασε με layered κολιέ στο λαιμό και απλά, εκρού ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι και το Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της ταινίας Mother, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια και την οποία σκηνοθετεί ο σύντροφός της Darren Aronofsky, είχε φορέσει νυφικό φόρεμα.
Θέλει να μας πει κάτι; Έχει απωθημένο με τα νυφικά; Θέλει να παντρευτεί τέλος πάντων;

Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι απόψεις της για το γάμο, αλλά πρόσφατα η ηθοποιός δήλωσε ότι ανησυχεί που ποτέ δεν έχει νιώσει ότι θέλει να γίνει μητέρα.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Λόρενς,tzenifer lorens