“Η τσατσά, οι ταρίφες και τα special”! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα "σπιτάκια" της Αθήνας!

Οι οίκοι ανοχής των Αθηνών είναι μια μεγάλη κερδοσκοπική επιχείρηση, κάτι σαν λερναία ύδρα που έχει εκμεταλλευτεί χιλιάδες γυναίκες...
Το υγειονομικό σκάνδαλο με τις γυναίκες που είχαν AIDS δείχνει ότι έλεγχοι δεν γίνονται σωστά, και όταν γίνονται έλεγχοι τα περισσότερα μπουρδέλα ως δια μαγείας είναι κλειστά.

Το κέντρο της Αθήνας έχει γεμίσει από τέτοιες γυναίκες, οι πιάτσες στο δρόμο
ειδικά το βράδυ είναι σύνηθες φαινόμενο για τους κάτοικους του κέντρου.
Η πλατεία της Ομόνοιας έχει τοξικομανείς που αναζητούν την ημερήσια δόση για να φτιαχτούν, και οι πελάτες είναι κυρίως ηλικιωμένοι συνταξιούχοι.
Στην οδό Σωκράτους, και λίγα μέτρα πιο κάτω από την πλατεία της Ομόνοιας θα συναντήσεις και εκεί κορίτσια, που συνουσιάζονται στα γύρω στενά χωρίς προφύλαξη... με αντάλλαγμα την σημερινή δόση της από τα βαποράκια Αφρικανικής καταγωγής.
Στην οδό Γ Σεπτεμβρίου κάνουν πιάτσα οι Αφρικάνες , χορεύουν μπροστά σου για να σε οδηγήσουν στα φθηνά ξενοδοχεία των στενών της Αθήνας για πληρωμένο νταλαβέρι.
Οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες είναι φοβισμένες, οι συμπατριώτες τους απειλούν με μαγεία το Βουντού.
Με λίγα λόγια τις απειλούν ό,τι θα κάνουν Βουντού και θα πεθάνουν οι γονείς της στην Αφρική.. μέχρι να αποπληρώσουν τα χρήματα που οφείλουν στον κάθε σωματέμπορα.
Στην ίδια οδό απέναντι από τις μαύρες γυναίκες κάνουν πιάτσα κι άλλες αλλοδαπές κυρίως, από βαλκανικές χώρες, και με την επιτήρηση των τσιλιαδόρων που βρίσκονται κρυμμένοι στα καρτοτηλέφωνα κάνοντας τάχα ότι μιλούν στο τηλέφωνο.
Μέτα είναι η οδός Φυλής, η πιο γνωστή μπουρδέλο-οδός της Αθήνας, με τους περισσότερους οίκους ανοχής.
Σε αυτόν το δρόμο η εγκληματικότητα δεν υπάρχει καθόλου, το ρόλο του προστάτη έχουν αναλάβει μπράβοι αλλοδαποί, που αράζουν στα μπιλιαρδάδικα και στα καφέ της περιοχής πανέτοιμοι να προστατεύσουν τους οίκους ανοχής.
Κρατούν τον δρόμο της Φυλής “καθαρό”, για να μπορούν οι πελάτες να αισθάνονται το αίσθημα της ασφαλείας, καθώς πάνω τους έχουν τα λεφτά για τις πόρνες.
Οι πελάτες στην πλειοψηφία είναι Έλληνες, ( παντρεμένοι, πιτσιρικάδες για να πάρουν μάτι, εργένηδες, και έξω στους δρόμους κραγμένες αδερφές έτοιμες να “ψωνίσουν” κανέναν άφραγκο για ερωτική συνεύρεση.
Το κάθε "σπιτάκι" διαθέτει κρυφές κάμερες μέσα στα δωμάτια, για να παρακολουθεί η τσατσά τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο.
Έχουν μια τηλεόραση συνδεδεμένη με κάμερες, είτε ενσύρματη είτε ασύρματη, και μπορεί να βλέπουν.. και οι μπράβοι ή νταβατζήδες αν γίνεται καμιά φασαρία μέσα στον οίκο ανοχής.
Η τεχνολογία έχει προοδεύσει... και οι σωματέμποροι είναι υπέρ της τεχνολογίας, και προσπαθούν να διαφυλάξουν καλά αυτό που πωλούν με 20 ευρώ, στα χρυσωρυχεία μαγαζιά τους.
Στην Οδό Αχαρνών υπάρχουν τα studio, εκεί...απαγορεύουν να μπαίνουν αλλοδαποί και θέλουν μόνο Έλληνες. Σε αυτά έχουν μικρές κάμερες στην εξώπορτα... και η τσατσά, από το μόνιτορ κόβει φάτσες αν θα τους ανοίξει να μπουν μέσα . Το “μενού” σε αυτά τα studio έχει καλές υπηρεσίες για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Οι περισσότεροι αλλοδαποί πάνε μόνο να πάρουν μάτι, δεν τους περισσεύουν τα 20 ευρώ, ενώ οι Έλληνες είναι οι τακτικότατοι πελάτες.
Υπάρχουν οίκοι ανοχής, που η τσατσά λέει στους πελάτες που περιμένουν με αγωνία να δουν το κορίτσι με το στήθος έξω, τις στάσεις του σεξ.
Τα περισσότερα studios χρησιμοποιούν προφυλακτικό αμφιβόλου ποιότητας, ενώ σε κάτι άλλα με μπάζα κορίτσια προσφέρουν και υπηρεσίες χωρίς προφύλαξη.
Εδώ αν είσαι βλάκας και πας με αυτές είναι σαν αυτοκτονείς.
Στην οδό Συγγρού,σύμφωνα με το trikalaweb.gr, κάνουν πιάτσα τα τραβεστί ή πιο κομψά τρανσέξουαλ κοπέλες. Είναι άντρες με περούκες με σιλικονάτο γυναικείο στήθος και αναζητούν πελάτες.
Αυτές-οι κάνουν πιάτσα στον παράδρομο της Συγγρού, και κάθονται μέσα στα αυτοκίνητα με αναμμένα τα αλάρμ.
Πολλές απ΄αυτές το καλοκαίρι κάθονται έξω από τα αυτοκίνητα, και δείχνουν το ψεύτικο στήθος στους περαστικούς.
Στην Αθήνα υπάρχουν και οίκοι ανοχής στο Μεταξουργείο, στον Κολωνό, στην Καλλιθέα, στον Πειραιά, και σε άλλες περιοχές με γυναίκες σκλάβες.. που κοροϊδεύτηκαν για ένα καλύτερο μέλλον
Keywords
Αναζητήσεις
οικοι ανοχησ κ στουντιο με τρανσ, τραβεστη η κουσ ανοχισ αθηνα
Τυχαία Θέματα