Η «σταύρωση» του Ψωμιάδη και το «άδειασμα» της ΝΔ

Ο, σε λίγες μέρες, τέως περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης, παρά τα όσα ψέλλιζαν χθες κάποιοι συνεργάτες του, δεν είχε και δεν προβλέπεται να έχει καμιά επικοινωνία στο άμεσο μέλλον με την ηγεσία της ΝΔ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η ΝΔ σε κεντρικό επίπεδο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ταυτιστεί με τον καταδικασθέντα πλέον Ψωμιάδη και ούτε λόγος να γίνεται για πολιτικοποίηση της
υπόθεσης. Μάλιστα λένε «ας δούμε πρώτα τι κατάληξη θα έχουν και οι άλλες υποθέσεις του με τη δικαιοσύνη…» αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο διαγραφής του από τη ΝΔ. Πάντως ο Ψωμιάδης είχε καταλάβει εδώ και μέρες ότι δεν μπορούσε να περιμένει καμία στήριξη από τη Συγγρού. Για του λόγου το αληθές χθες στο δικαστήριο που έκρινε το τέλος της πολιτικής του καριέρας , ως περιφερειάρχης, δεν ήταν, πλην του φίλου του Σάββα Αναστασιάδη, κανένας βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη και κανένα τοπικό στέλεχος της ΝΔ. Ο ίδιος είναι πυρ και μανία από το μεγαλοπρεπές άδειασμα που του επεφύλασσε το κόμμα του, αλλά όπως σχολιάζουν στη ΝΔ «ας πρόσεχε όταν σχεδόν κάθε μέρα ξιφουλκούσε εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ».



http://www.kentrinews.gr/?p=2676
Keywords
Τυχαία Θέματα