Η Κρητική ομορφιά κατακτά τον Κόσμο!

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει έως ότου η Κρητικιά καλλονή Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη, αναχωρήσει από την Κρήτη για την Ινδονησία.
Το ταξίδι της θα διαρκέσει 4 εβδομάδες (2 - 28 Σεπτεμβρίου). Η Αθηνά, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss World 2013 που θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ινδονησία. Εκεί, θα βρεθεί
αντιμέτωπη με άλλες 131 υποψήφιες από όλο τον κόσμο. Όπως δήλωσε η ίδια στο prismanews.gr, θα προσπαθήσει για το καλύτερο, και ευελπιστεί να φέρει τον πρώτο τίτλο στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, έχει κάνει σκληρή προετοιμασία ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Oι αλλαγές ωστόσο στην εμφάνιση της, και συγκεκριμένα στο χρώμα των μαλλιών της, δεν είναι τυχαίες. Η ίδια μας ανέφερε πως την προτιμούσαν καλύτερα μελάχρινή από οτι ξανθια.

Όσο, για το πως νοιώθει μια κοπέλα από επαρχιακή πόλη που θα βρεθεί σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό, η κρητικιά καλλονή απάντησε στο prismanews.gr ότι, ακριβώς επειδή είμαι από επαρχία είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αυτός ο διαγωνισμός και νοιώθω ευλογημένη που κατάφερα να διεκδικήσω μια θέση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό του κόσμου.

Σε όλα αυτά βέβαια, δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω μόνη μου εάν δεν είχα την στήριξη των γονιών μου οι οποίοι είναι στο πλευρό μου σε κάθε μου βήμα και νοιώθω πολύ υπερήφανη για τις αξίες που μου έχουν δώσει, είπε χαρακτηριστικά η ίδια στο prismanews.gr.

Κάθε μια από τις υποψήφιες επιλέγει ένα τομέα στον οποίο θα διαγωνιστεί (χορό, τραγούδι κτλ). Η Αθηνά θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό ταλέντου. Για τον σκοπό αυτό η χορογράφος Νένα Τσιαμαγκά έχει αναλάβει εξολοκλήρου την χορογραφία, η οποία θα ένα εντυπωσιακό σύγχρονο χορευτικό, όπου θα διαγωνισθεί η Ελληνίδα καλλονή. Όπως μας ενημέρωσε το πρόγραμμα της θα είναι γεμάτο, με πρώτη στάση στο ινδουιστικό Μπαλί στις 3 Σεπτεμβρίου, για τις πρώτες φωτογραφίσεις και ξεναγήσεις. Επόμενος σταθμός θα είναι η Τζακάρτα, η πρωτεύουσα της Ινδονησίας όπου και θα ξεκινήσουν οι πρόβες για την μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Ινδονησία φιλοξενεί αυτόν τον διαγωνισμό. Ως γνωστόν, είναι μια χώρα με αυστηρά μουσουλμανικές πεποιθήσεις για τον λόγο αυτό και η εμφάνιση των υποψηφίων με μαγιό θα αντικατασταθεί από την παραδοσιακή μπαλινέζικη φορεσιά παραλίας. Βέβαια, θα υπάρξει, όπως μας ανέφερε, διαγωνισμός μεταξύ όλων των υποψηφίων με μαγιό απλά δεν θα προβληθεί στον κόσμο. Σεβόμενη τόσο τις θρησκευτικές όσο και τις πολιτισμικές πεποιθήσεις και αξίες της Ινδονησίας, η ιδιοκτήτρια και πρόεδρος του διαγωνισμού Julia Morley συμφώνησε με αυτή τη παραχώρηση.

Λίγα λόγια για την Αθηνά

Η Αθηνά γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 20 Σεπτεμβρίου 1991. Σπούδασε σχέδιο μόδας στην Αθήνα, και ασχολείται με το δικό της κατάστημα ρούχων στο Ηράκλειο. Ευελπιστεί κάποια μέρα να έχει και την δική της collection! Είχε λάβει μέρος στα Ελληνικά καλλιστεία στις 14 Νοεμβρίου 2012, όπου και αναδείχθηκε Μις Ελλάς 2012. Έχει πάθος με τον χορό, και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το διάβασμα, το μαγείρεμα και την φωτογραφία. Επιπλέον, η Αθηνά έχει μια θέση στο μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων στην Ελλάδα, ACE Models, το οποίο συνεργάζεται με κορυφαία μοντέλα και έχει συνεργασίες με μεγάλες επώνυμες εταιρείες και οίκους μόδας. Περιγράφει το εαυτό της ως μια δυναμική γυναίκα, φιλόδοξη, εργατική και αφοσιωμένη στο χώρο της μόδας.

Προγνωστικά του διαγωνισμού

Μπορεί να μην την δείχνουν στην πρώτη θέση, την οποία ευελπιστεί να φέρει στη χώρα μας, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά η Αθηνά βρίσκεται μέσα στην 15αδα. Βέβαια, το να είσαι στις 15 καλύτερες-ομορφότερες κοπέλες του Κόσμου ανάμεσα σε 131 υποψήφιες, είναι μεγάλο επίτευγμα. Όπως και να έχει όμως, οι μέρες περνάνε και όλα θα κριθούν στην Ινδονησία σε λίγες μέρες. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, με 131 υποψήφιες με έναν κοινό στόχο ,τον τίτλο Miss World 2013!

Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και περιμένουμε με ανυπομονυσία την επιστροφή της με τον πρώτο τίτλο!prismanews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα