Η καταστροφική εμμονή του Ραγκούση για τα ταξί

«Μέσα στο κατακαλόκαιρο επέμενε ο Ραγκούσης να τελειώσει το θέμα με την απελευθέρωση των ταξί όπως αυτός ήθελε παρά το ότι εμείς του λέγαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα»!
Τη φράση αυτή χρησιμοποίησαν οι Τροϊκανοί για να δείξουν ότι την ουσιαστική ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο συγκεκριμένο
χώρο δεν την έχει η Τρόικα αλλά η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο τότε υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης. Το αποτέλεσμα ήταν παρά την αδιαφορία των Τροϊκανών, να δεχτούν τελικά να προχωρήσει η απελευθέρωση του συγκεκριμένου επαγγέλματος στη λογική του καμαριού της Πάρου. Και τώρα που γίνεται κατανοητό ότι δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν οι επιταγές εκείνης της εποχής γιατί θα τιναχτούν στον αέρα χιλιάδες επαγγελματίες, η Τρόικα απλά δεν κάνει πίσω για λόγους… γοήτρου! Το ζήτημα βέβαια είναι πως αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα οι Τροϊκανοί θα δεχτούν αλλαγή πλεύσης της ελληνικής κυβέρνησης, με αποτέλεσμα εάν προχωρήσει η υπόθεση στη λογική Ραγκούση να περάσουμε όλοι δύσκολες μέρες ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!
Keywords
Τυχαία Θέματα