Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της κατασκήνωσης Τσαφ Τσουφ στην καταγγελία της μητέρας

Χθες δημοσιεύσαμε μια καταγγελία από μια μητέρα για την κατασκήνωση "Τσαφ Τσουφ Express" στη Χαλκιδική....
Παρακάτω μπορείτε να διαβάστε ξανά την καταγγελία της μητέρας και στη συνέχεια να δείτε τι αναφέρει και επίσημα η "Τσαφ Τσουφ" κατασκήνωση.

Δείτε εδώ την καταγγελία της μητέρας:

Σοκαριστική ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μητέρας - "Παρέλαβα το παιδι μου σε χαλια κατάσταση από την κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ express Χαλκιδικης"Αγαπητό tromaktiko,
ειμαι
μητερα ενός ανηλίκου κοριτσιού 9 ετών που βρισκόταν στην κατασκηνωση Τσαφ Τσουφ...

Αυτή είναι η απάντηση από την κατασκήνωση:
"Η καταγγέλουσα είχε δύο εκπληκτικά κορίτσια τα οποία περνούσαν πολύ καλά στη κατασκήνωση (την ώρα που τα τραβολογούσαν για να φύγουν, τα παιδιά έκλαιγαν κ προσπαθούσαν να αγκαλιάσουν φίλες και ομαδάρχισσα)
Η κόρη δεν είχε πάθει ηλίαση αλλά πράγματι είχε καεί στους ώμους και μόνο εκεί. Η ομαδάρχισσα (19 χρονών) δυστυχώς δεν της έβαλε pepanthol αλλά άλλη ενυδατική κρέμα (όλη μέρα η μικρή ήταν ασπρισμένη στους ώμους). Η μητέρα ήρθε και φώναζε "Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να μη ξέρει την pepanthol;;!!".

Σημείωση ότι και η pepanthol είναι καλλυντική κρέμα! Φυσικά την ενόχλησαν και άλλα που τα έβγαζε από το μυαλό της αλλά δε τα έγραψε καθώς ήξερε ότι θα τρέχει για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η κατασκήνωσή μας είναι καινούρια και χωράει μόλις 200 κατασκηνωτές. Το προσωπικό μας είναι 48 άτομα! Έχουμε ομαδάρχες, κοινοτάρχες, 2 ναυαγοσώστες επαγγελματίες, γιατρό, νοσηλεύτρια, μάγειρες κτλ. Τα σχόλια του κόσμου είναι εξαιρετικά. Ειλικρινά από την έλλειψη μυαλού στέρησε από τα παιδιά της άλλες 11 μέρες κατασκήνωσης και μετά είχε το θράσος να ζητήσει να μη την περάσουμε στο σύστημα για να προλάβει να πάει σε άλλη κατασκήνωση (είναι στο πρόγραμμα ΟΑΕΔ). Ζητώ να κατεβάσετε την καταγγελία γιατί είναι κρίμα να στιγματίζεται η προσπάθειά μας

Με εκτίμηση
Τσαφ Τσουφ Express"
Keywords
Αναζητήσεις
τσαφ τσουφ κατασκηνωση χαλκιδικη, κατασκηνωση τσαφ τσουφ
Τυχαία Θέματα