Η αγνώριστη Μενεγάκη χωρίς στήθος τα πίνει με την αγνώριστη Λίτσα Πατέρα!


Έχω κάνει κατά καιρούς σκληρή κριτική στην Ελένη Μενεγάκη. Και το κάνω επειδή ότι γράφω τα πιστέυω. Το σίγουρο είναι πώς το κορίτσι είχε σεξ απίλ από παλιά.
Και αναφέρομαι στην εποχή που ξεκινούσε…
Χωρίς τα «πρόσθετα βάρη». Και ένα είναι το σίγουρο. Όταν κατάλαβε ότι αυτό πουλάει στην τηλεόραση το έκανε με άνεση στον φακό δημιουργώντας την όποια υπεραξία έχει σήμερα!

Το κορίτσι απ’ όταν ήταν πιτσιρίκα είχε το νάζι μέσα της. Και την κουτοπονηριά που για κάποιους αδαείς θεωρείται μέχρι και σήμερα εξυπνάδα. Εγώ θα πώ ότι μετεξελίχτηκε. Κι αυτό και μόνο με αυλικούς μπόλικη ανασφάλεια και λατρεία στα ευρώ την έκανε ξεχωριστή. Για μένα είναι ικανή που κατάφερε στην πορεία των χρόνων να μαζέψει γύρω της αστεράκια αλλά τρεις βαθμίδες κάτω απο εκείνη…να παίρνει απο την λάμψή τους ή τις ικανότητές τους και στο τέλος να μένει μόνη της στο πλατό.Μεγάλη μαγκιά…Στιλιστικά; Λογικό ήταν πώς άλλαξε και την εικόνα της…αλλά το μίνι…μίνι. Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική.

Τότε βλέπετε δεν είχε το σημερινό πλούσιο μπούστο οπότε έδινε έμφαση στα πόδια! Τα οποία πετούσε με ευκολία έξω! Με πιο σκούρο μαλλί, γαλάζια σατέν φουστίτσα και μαύρη μπλούζα μάλλινη (φαίνεται πως τότε δεν είχε ακόμα στυλίστα) βγήκε για να διασκεδάσει! Μόλις βλέπει τον φωτογράφο, γέρνει με νάζι αριστερά και βάζει το ποτό στο στόμα της! Δεν τον κοιτά, χαμογελά και προβάλει τα χαρίσματα της! Δίπλα της η Λίτσα Πατέρα «μια άλλη» σε «νεαρή» ηλικία…Έτσι ξενυχτούσε τότε η Ελένη…
Keywords
Αναζητήσεις
λιανα πατερα, λιτσα πατερα ηλικια
Τυχαία Θέματα