Γνωστός τραγουδιστής: Δεν το κρύβω.Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

Για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε και συνεχίζει να περνάει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του γνωστός τραγουδιστής.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, αποκαλύπτει πως έφτασε στο σημείο να σκεφτεί την αυτοκτονία. «Έπαιρνα μια σύνταξη του ΙΚΑ που ήταν 650 ευρώ. Με παρότρυναν να πάρω τιμητική σύνταξη. Μόλις την πήρα με φωνάζουν και μου λένε πώς αυτός που παίρνει τιμητική σύνταξη δεν έχει δικαίωμα να κρατήσει άλλη σύνταξη, οπότε διαλέξτε. Η τιμητική ήταν 150ευρώ παραπάνω κι έτσι προτίμησα αυτή. Σε
έναν χρόνο άλλαξε ο νόμος και μπορείς να παίρνεις και τις δύο. Έκανα αίτηση αλλά είναι 3 χρόνια τώρα που τρέχω στα δικαστήρια και δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου», περιγράφει ο Τέρης Χρυσός και συνεχίζει: «Αυτό το θέμα με έκανε να αισθανθώ τέτοια αγανάκτηση που έπαθα έμφραγμα του μυοκαρδίου κι έφτασα να πω :'Αντί να φτάσω να ζητιανεύω ας πέσω από το μπαλκόνι'. Δεν το κρύβω. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Δεν μπορώ την αδικία. Είμαι 74 χρονών αλλά γίνομαι θεόρατος όταν βγαίνω στην πίστα. Και σκέφτηκα: 'Καλύτερα ας με πάρει ο Θεός την ώρα που θα είμαι στη πίστα. Θα είναι ο πιο γλυκός θάνατος».
Keywords
Τυχαία Θέματα