Γιατί δεν κάνει το... βήμα;

Eπιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου
Εμείς οι γυναίκες κάνουμε συχνά ένα πολύ μεγάλο λάθος σχετικά με τους άντρες...
Υποθέτουμε ότι είναι πάντοτε έτοιμοι για σ..ξ, ότι θέλουν να κάνουν σεξ με οποιαδήποτε γυναίκα κυκλοφορεί και ότι σε περίπτωση που τους δοθεί η ευκαιρία δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να την αφήσουν να πάει χαμένη. Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι! Παρακάτω, σας έχουμε κάποιους βασικούς λόγους όπως ακριβώς τους εξηγούν οι ίδιοι οι άνδρες, για να καταλάβουμε γιατί κάποιος μπορεί να μην κάνει το επόμενο βήμα.

Υπάρχει λοιπόν, σοβαρή πιθανότητα, να υπάρχουν αρσενικά που
όντως δεν θέλουν το σ..ξ από μία γυναίκα, ή που όντως δεν θέλουν μόνο αυτό. Είναι ακριβώς αυτοί οι άντρες, οι οποίοι ενώ βλέπουμε ότι ενδιαφέρονται, δεν προχωρούν! Κι εδώ αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε: «Και γιατί παρακαλώ, δεν μου την πέφτει»; «Μήπως κάτι πηγαίνει στραβά μαζί μου»; Όχι, δεν είναι αυτό! Κι αφού, δεν είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με εμάς, ας δούμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την… μη αναμενόμενη συμπεριφορά τους!

Είναι άπειρος: Σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Διότι ας υποθέσουμε ότι είναι γύρω στα 30 και έχει κάνει δύο μεγάλες σχέσεις, χωρίς… παρελκόμενα. Όχι δεν μιλάμε για εξωγήινο αλλά για κελεπούρι! Αντί λοιπόν να τον κοιτάτε με απορία ή ακόμη και να τον κοροϊδεύετε, κάντε λίγο υπομονή ή πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας! Με το συγκεκριμένο διαμαντάκι, θα περάσετε ζάχαρη, απλώς κάντε τον να αισθανθεί άνετα και δείξτε του ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σας. Μην τον τρομάξετε και φύγει τρέχοντας. Είναι ευάλωτη ψυχή!

Φοβάται την απόρριψη: Γενικά, γνωρίζουμε ότι αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Κι άνθρωπος που δεν έχει φάει χυλόπιτα, δεν ξέρει τι θα πει έρωτας και απογοήτευση. Όμως, υπάρχουν και εκείνοι οι περίεργοι, οι οποίοι τρέμουν και μόνο στη σκέψη της απόρριψης με αποτέλεσμα απλά να τηρούν στάση αναμονής. Και τι κερδίζουν από αυτό; Απολύτως τίποτα! Σε περίπτωση που πέσατε πάνω σε ένα δειλό αγόρι, δείξτε του ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας, σε φάση έκθεσης, γιατί αλλιώς θα βλέπετε τον χρόνο να κυλά…

Είναι αρσενικό παλαιάς κοπής: Ο άντρας του είδους αυτού θέλει σίγουρα να κάνει σ..ξ, θέλει σίγουρα να σε αγγίξει και γενικότερα σίγουρα… σε θέλει! Αλλά έχει τον τρόπο του! Είναι ο τύπος που δεν κάνει επίθεση, αν προηγουμένως δεν έχει προσκαλέσει τη γυναίκα για ένα δείπνο; Και όχι μία και δύο φορές αλλά και περισσότερες, αν χρειαστεί. Βασικά όσες κρίνει ο κύριος αυτός αρκετές, για να είναι καλά με τον εαυτό του και κυρίως τον αντρίκιο του τον χαρακτήρα. Μη μας πείτε ότι σας «χαλάει» όλο αυτό!

Σας βλέπει σαν φίλη: Έτσι όπως έχουν γίνει οι ανθρώπινες σχέσεις, πιο χαλαρές και κουλ, μπορεί ένας άντρας να κάνει μαζί σας παρέα, αλλά να μην έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του. Μερικές φορές, πράγματι είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις, πότε ένας άντρας όντως σε θέλει ή απλά φλερτάρει για να περνάει ευχάριστα την ώρα του. Οπότε ναι, όσο εντυπωσιακή και σ..ξι κι αν είστε, υπάρχει πιθανότητα να σας βλέπει απλά και μόνο σαν φίλη ή να απολαμβάνει μόνο την παρέα σας.

Δεν είναι και τόσο… του σ..ξ: Ναι, ήδη υπάρχουν τόσες πολλές έρευνες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι - άρα και οι άνδρες- δεν κάνουν πια σ..ξ όπως παλαιότερα. Υπάρχουν άντρες, οι οποίοι από το να κάνουν σ..ξ με κάποια που δεν θέλουν πολύ ή να κάνουν σ..ξ σε φάση που δεν είναι και πολύ στα πάνω τους, προτιμούν να μην κάνουν καθόλου. Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν έχουμε και πολλά να προτείνουμε…

Σας θέλει… ο φίλος του: Αυτά είναι τα δύσκολα και τα περίεργα. Μήπως έχετε αντιληφθεί βλέμματα, κινήσεις προσέγγισης και άλλα τινά; Σε μία τέτοια περίπτωση η θέση σας είναι πολύ δύσκολη. Αν όντως τον θέλετε πολύ, κάντε κίνηση. Υπάρχει όμως περίπτωση να βρεθείτε μπροστά σε απόρριψη, όχι επειδή αναγκαστικά δεν σας θέλει, αλλά επειδή δεν θέλει να πληγώσει τον φίλο του.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα