Για την καταγγελία κλοπής απο τα ΕΛΤΑ

Πρώτα απ'ολα σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.Να σας διευκρινήσω μερικά πράγματα....
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_7350.html
Η αγορά έγινε με pre-paid card η οποία είναι δηλωμένη στο pay-pal.Η συσκευασία ανοίχτηκε στο ταχυδρομείο και μάλιστα υπάρχουν μάρτυρες οι δύο υπάλληλοι και η προισταμένη του ταχυδρομείου.

Η κατηγορία μου δεν είναι αβάσιμη.Το δέμα για να φύγει απο τη Μαλαισία
πρέπει να είναι κλειστό.Δεν υπάρχει περίπτωση να έστελναν ένα δέμα το οποίο ήταν εμφανώς παραβιασμένο και άδειο.
Οπότε απο τη Μαλαισία έφυγε ολόκληρο.
Όταν έφτασε στην Ελλάδα,ζυγίστηκε και κατα τον έλεγχο έγραψαν οτι είναι σκισμένο και ταλαιπωρημένο.Επίσης το διασφάλισαν σε πλαστική σακούλα των ΕΛΤΑ.
Συγνώμη αλλά έχοντας κι άλλες τέτοιες εμπειρίες απο τα ΕΛΤΑ είμαι σίγουρος οτι ευθύνονται τα ΕΛΤΑ.Κάποιος υπάλληλος είδε το κουτάκι,είδε οτι επάνω έγραφε "sunglasses"{Λάθος του αποστολέα,αλλά που να ξέρει οτι εδώ στην Ελλάδα είμαστε ΚΛΕΦΤΕΣ} και μιας και είναι καλοκαιράκι πήρε ένα δωρεάν ζευγάρι γυαλιά,το δέμα ξαφνικά βρέθηκε σκισμένο και ταλαιπωρημένο,το διασφάλισε κιόλας και όλα καλά.Τα φορτώσαμε στους Μαλαισιανούς και εμείς τη βγάλαμε λαδι.

Τα λεφτά μου φυσικά δεν τα έχασα.Μου τα επέστρεψε άμεσα ο άνθρωπος.

Ποιό είναι το πρόβλημά μου τώρα;Δεν ανέχομαι την κλεψιά.
Θέλω είτε να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο κλέφτης,είτε να βρεθεί το προιόν μου,είτε να λάβω αποζημίωση για το προιόν,την οποία και θα στείλω στον πωλητή που ζημιώθηκε επειδή κάποιος έχει μακριά χέρια.
Επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ και φυσικά δεν ήξερε κανείς τίποτα και κανείς δεν ήταν αρμόδιος.Γιατί μόλις άκουσαν περι τίνος πρόκειται επαληθεύτηκε η παροιμία "κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει".
Και τελοσπάντων εαν θίγονται τα ΕΛΤΑ εας βγούν εδώ δημοσίως και ας λάβουν θέση ή ας με βοηθήσουν να λύσω το πρόβλημα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!

Αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα