Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές και ληστείες από οικείες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές από οικίες...
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και αναζητούνται τρείς (3) επιπλέον συνεργοί τους

Εξιχνιάσθηκαν τριάντα δύο (32) περιπτώσεις ληστειών και κλοπών

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω
Υπηρεσίας και τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 7-10-2016 στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 18 και 19 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται άλλοι τρείς (3) ημεδαποί συνεργοί τους.

Σε βάρος τους, είχε σχηματισθεί ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της ληστείας και των διακεκριμένων κλοπών και είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων οι ανωτέρω συνελήφθησαν.

Αναλυτικότερα, από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες από κοινού με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει από διετίας και πλέον εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Ειδικότερα, παραβίαζαν, πρωινές κυρίως ώρες, τις θύρες και τα παράθυρα των διαμερισμάτων αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, τα οποία διέθεταν στην συνέχεια σε κλεπταποδόχους.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει τέσσερις (4) ληστείες και είκοσι οκτώ (28) κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, συνεχίζονται.
Keywords
Τυχαία Θέματα