Ένας αγώνας δρόμου πλημμυρισμένος από Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε ως ένας...
από τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης. Οι συνολικά 317 συμμετοχές, ατομικές και εταιρικές, αποδεικνύουν τη μεγάλη στήριξη που μας δείχνουν κοινό και εταιρείες της Θεσσαλονίκης. Η ανταπόκριση των δρομέων μας στο κάλεσμα
του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και όλοι μαζί τρέξαμε για καλό σκοπό διαδίδοντας το μήνυμα του Οργανισμού «Μοιράσου και εσύ τη δύναμη μιας ευχής».

Όλοι στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την έμπρακτη υποστήριξή τους: Cook at Home, Veltio, Union optic, Met hotel, Apifon, Grand hotel palace, In art, Leroy merlin, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Palaplast, Makedonia palace, Vfm, Dei College, Ilona Fashions, La stamp, Flamingo, Cap, jsk Κανος, Orasis 2 Photography.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή μας στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.
Συνημμένη μπορείτε να βρείτε την φωτογραφία:

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας:
Καρατάσου 1, 54626 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-523978
[email protected]

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε 1.313 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Με την παράκληση να δημοσιευθεί.

Πληροφορίες:
Epi- Direct-Λήδα Παπαδοπούλου, T: 2310 227225, [email protected]
Κωνσταντίνα Χαρίση [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα