Ελληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Toυ Ευάγγελου Μίχου
«Ο ποδοσφαιριστής όταν σβήνουν τα φώτα (σ.σ.: τελειώνει η καριέρα) χάνει συχνά... γυναίκα και λεφτά»! Μια κυνική ομολογία γνωστού Ελληνα ατζέντη με πάρα πολλά χρόνια και... χιλιόμετρα στη δουλειά, εδώ και στο εξωτερικό...

Και φυσικά με δεκάδες παίκτες να έχουν περάσει από το πελατολόγιό του. Αφορμή για αυτού του είδους τον σχολιασμό η συγκλονιστική περιπέτεια παλαίμαχου διεθνούς Ελληνα ποδοσφαιριστή που είχε βγάλει πολλά χρήματα όσο αγωνιζόταν, αλλά τώρα έφτασε να ζει με δανεικά ακόμη και για τις μετακινήσεις του. Δεν διαχειρίστηκε σωστά τη μεγάλη περιουσία που
απέκτησε παίζοντας μπάλα, αφού έπεσε έξω στην επιχείρηση που έστησε, ενώ έμπλεξε με τον τζόγο και τη νύχτα.
Μάλιστα, τον παράτησε αρχικά η γυναίκα του (παίρνοντας τότε και σημαντικό μέρος της περιουσίας του) και εσχάτως η συντροφός του, με την οποία επίσης απέκτησε παιδί (το έχει μαζί της). Το αποτέλεσμα; Λίγο μετά το Πάσχα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του! Τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή φίλος και πρώην συνάδελφός του που έτυχε να περνάει από το μέρος που βρισκόταν και στο οποίο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Το χειρότερο; Είναι τόσο περήφανος που δεν δέχεται να πάει σε ειδικό για να αντιμετωπίσει την βαριά κατάθλιψή του ούτε να ζητήσει βοήθεια από τον Σύνδεσμό του για να μη δημοσιοποιηθεί η καταστασή του! Εχει την ψευδαίσθηση πως μπορεί να συνέλθει και να ξεπεράσει όλο αυτό μέσα από τη δουλειά (του προπονητή). Μόνο που δεν έχει ομάδα και δύο τρεις φίλοι του που γνωρίζουν το δράμα του προσπαθούν (ομολογουμένως με τακτ) να τον... χωρέσουν εν όψει της νέας σεζόν σε τιμ (μεγάλης ομάδας). Μακάρι να τα καταφέρουν.

Είναι ΑΕΚ και δεν του παίρνει νοίκι!
Λίγο πολύ είναι γνωστό πως ο Μιχάλης Παυλής θα συνεχίσει με την ΑΕΚ και στη Γ' Εθνική, με 800 ευρώ μηνιάτικο. Παρότι, μάλιστα, αποδεδειγμένα υπήρξε ομάδα από την Κύπρο που του πρόσφερε για συμβόλαιο ενός χρόνου τα πενταπλάσια (περίπου 50.000). Για τον Παυλή, όμως, η ΑΕΚ είναι πάνω απ' όλα και η... ανταμοιβή του για αυτή τη λατρεία του ήρθε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που μένει. ΑΕΚτζής κι αυτός, θέλοντας με τον δικό του τρόπο και να βοηθήσει τον Μιχάλη Παυλή και να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται, του ανακοίνωσε πως δεν χρειάζεται να του πληρώνει ενοίκιο! Τελικά είναι... τρελοί αυτοί οι Ενωσίτες.

Δεν τα χαρίζει
Ο Παντελής Καφές μιλώντας σε φίλο του διέψευσε αυτό που είχε κυκλοφορήσει στην ποδοσφαιρική πιάτσα, δηλαδή πως του έγινε πρόταση από πλευράς ΑΕΚ (Μελισσανίδη - «Λύμπε») προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα και να τελειώσει στην καριέρα του σε αυτή, με 50+50.000 ευρώ. Και εννοείται... χαρίζοντας τα υπόλοιπα (μέχρι τις 480.000 ευρώ) που του έχουν επιδικαστεί ως οφειλή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Βέβαια, με την τελευταία να πηγαίνει σε εκκαθάριση πολλοί υποστηρίζουν πως θα χαθούν αυτά τα χρήματα, αφού μόνο οι ξένοι θα μπορούν να διεκδικήσουν όσα τους οφείλει η ΑΕΚ μέσω της FIFA. Ο δικηγόρος του Καφέ, πάντως, έχει διαφορετική άποψη και εμφανίζεται αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεση ακόμη και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αν χρειαστεί!

Τι τρεχει με Λεωνίδα
Ο Λεωνίδας Kυβελίδης στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, παίζοντας με την Κέρκυρα, έβαλε περισσότερα γκολ απ' ό,τι ο Αντώνης Πετρόπουλος στο ίδιο διάστημα με την ΑΕΚ. Τους «κιτρινόμαυρους» είχε απασχολήσει σοβαρά όταν τεχνικός διευθυντής ήταν ο Αρναρ Γκρέταρσον, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται τώρα και στη μεταγραφική λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου. Υπάρχει, όμως, μια μικρή διαφορά, αφού άλλο Super League κι άλλο Ερασιτεχνικό. Ο Κυβελίδης σε χθεσινή του δήλωση μπορεί να μην απέκλεισε την προοπτική να πάει στην ΑΕΚ, η αλήθεια όμως είναι πως δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα από το συγκεκριμένο πρότζεκτ.
Εκτός κι αν καταφέρουν από την ΑΕΚ και του αλλάξουν γνώμη, αν και εφόσον μιλήσουν. Κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβη ούτε με τον άσο ούτε με τους ατζέντηδές του. Αλλωστε, ο Κυβελίδης έχει βάλει προτεραιότητά του το εξωτερικό και δη ομάδες που μπορούν να του προσφερουν καλά λεφτά. Ηδη τον έχουν βολιδοσκοπήσει από Ρωσία, Ουκρανία και Αζερμπαϊτζάν, αφού μιλάει και τη γλώσσα (στην Ελλάδα ήρθε από το Καζακστάν), περιμένοντας να του γίνουν επίσημες προτάσεις. Από τη Super League υπάρχει ενδιαφέρον από 2 συγκεκριμένες ΠΑΕ, αλλά καμία δεν ξεπερνάει τα 70 χιλιάρικα ετησίως, προσφορές που δεν τον καλύπτουν. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Ντομίνγκος...
Ηταν ένας από τους 3 προπονητές με τους οποίους μίλησε σοβαρά το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός (είχε έρθει και στην Αθήνα), πριν καταλήξουν στον Ζαρντίμ! Σύμφωνα, μάλιστα, με τον αστικό μύθο, ο ατζέντης ήταν εκείνος που μετά το «όχι» του Ντομίνγκος (παρότι απολυμένος από τη Σπόρτινγκ πληρωνόταν κανονικά και δεν ήθελε να χάσει το μεγάλο συμβόλαιό του) είχε προτείνει στους «ερυθρόλευκους» τον έτερο πελάτη του Λεονάρντο και μάλιστα τον πλάσαρε σαν καλύτερο!
Για τον Ντομίνγκος, η ελληνικη πίατσα των ατζέντηδων έχει πολύ καλή άποψη και κάποιοι είπαν τη γνώμη τους, όταν τους ζητήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Προπονητής με επιθετικό πνεύμα, έχει ως δυνατό του σημείο την επικοινωνία και το δέσιμο με τους παίκτες του, αφού και ηλικιακά είναι κοντά τους, ενώ διετελεσε και μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα (με καριέρα στη Πόρτο και την εθνική). Στην Πορτογαλία τον συμπεριλαμβάνουν στο Top-5 των προπονητών τους και θεωρούν δεδομένο πως αν δουλέψει στον ΠΑΟΚ, θα φέρει μαζί του ένα με δύο συμπατριώτες του παίκτες.

sentralgoal
Keywords
Τυχαία Θέματα