ΕΛ.ΑΣ. – HELLAS: 72 – 73 | Ήταν όλοι εκεί και ήταν για καλό σκοπό (φωτογραφίες)

Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους. Ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία είχε καλό σκοπό. Δεκάδες σακούλες με ρούχα, τρόφιμα, παιδικά καθισματάκια και παιχνίδια, γέμισαν ολόκληρο το φορτηγό της ΕΛ.ΑΣ. που... βρισκόταν από το μεσημέρι της Κυριακής στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου Χολαργού. Ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μπάσκετ της ΕΛ.ΑΣ. και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης δεν είχε εισιτήριο για όσους παρευρέθηκαν, αλλά μια σακούλα με οτιδήποτε θα ανακουφίσει τα ιδρύματα για παιδιά στην Ελλάδα.

Το
“Policenews” προσέφερε με τον δικό του τρόπο. Μάζεψε 8 μεγάλες σακούλες με παιδικά ρουχαλάκια, μπουφάν, κασκόλ, σκουφάκια και παπούτσια, ένα καθισματάκι αυτοκινήτου, ένα μάρσιπο, ένα καλαθάκι για μωρά και μια βάση αλλαξιέρας.

Στον αγώνα συμμετείχαν για την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. οι: Νίκου, Κουμπίδης, Τσίτσος, Πλακούλας, Ντυφαντής, Βαινάς, Κωνσταντώνης, Γεωργοπαπαδάκος, Κανέλης, Μπαλούκος, Θέος, Καραντωνέας και προπονητής ήταν ο κος Αρύδας.

Για την ομάδα των παλαίμαχων έπαιξαν οι: Καζιάνης, Σκροπολίθας, Κωνσταντινίδης, Καραποστόλου, Κατσουρίδης, Λογοθέτης, Μολφέτας, Υφαντής, Μπουντούρης, Παννούλης, ενώ προπονητής ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Κορομηλάς, Παπαδημητρίου και Καβουλαρέας.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος. Στους επίσημους προσκεκλημένους όπου απονεμήθηκαν και τιμητικές πλακέτες από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. παρευρέθηκαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Τα ημίχρονα
Στο πρώτο 8λεπτο η ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε μπροστά με 21-12, στο δεύτερο 8λεπτό μείωσαν οι παλαίμαχοι γράφοντας το καντράν 39-31. Ανατροπή έγινε στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι παλαίμαχοι έδειξαν να “ξυπνούν” από τις παλιές καλές εποχές ως επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές διαμορφώνοντας το σκορ στη λήξη του τρίτου 8λέπτου στο 49-56, ενώ η λήξη βρήκε τους παλαίμαχους να κερδίζουν στον πόντο με 72-73.

Στο ημίχρονο οι μικροί φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν αναμνηστικά δώρα από τις αγαπημένες τους ομάδες.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα