Εκπλήξεις από τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Ανακατατάξεις, καραμπόλες και αποστρατείες έφεραν οι κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, μετά την απόφαση του αρχηγείου να... μείνει στη θέση του ο Μανώλης Παραβολιδάκης στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης.

Για πρώτη φορά έχουμε την τοποθέτηση δύο βοηθών στο πλευρό του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης: Ο, μέχρι χθες, αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου Παντελής Μουρτζανός
τοποθετείται βοηθός του Μ.Παραβολιδάκη στην Γενική Αστυνομική Επιθεώρηση Κρήτης, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η τοποθέτηση του μέχρι σήμερα διοικητή Ασφάλειας, Γιώργου Σκανδαλάκη, στο ίδιο επιτελείο, στη θέση του έτερου βοηθού του γενικού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης.

Ο μέχρι σήμερα αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Μανώλης Πετράκης μετακινείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, ενώ ο νυν διοικητής ασφάλειας Χανίων Αρτέμης Κουτσαφτάκης αναλαμβάνει καθήκοντα αστυνομικού διευθυντή Χανίων.
Στο Ηράκλειο και τα Χανιά, αντίστοιχα, παραμένουν ο ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης και ο αστυνομικός διευθυντής Φανούρης Μανιαδάκης. Την ίδια στιγμή, οι κρίσεις "παρέσυραν" σε αποστρατεία, ως ευδοκίμως τερματήσαντες τρεις αστυνομικούς διευθυντές στο Ηράκλειο: τους Χάρη Φραγκομιχελάκη και Μανώλη Σαμαριτάκη και την αστυνομική δ/ντρια Ελένη Μπελενιώτη.cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα