Έγκυος το καλοκαίρι: Το δικό μου tip για να κάνεις ηλιοθεραπεία μπρούμυτα

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, το καλοκαίρι με βρήκε με φουσκωμένη κοιλιά – έμπαινα στο...
τρίτο τρίμηνο, οπότε καταλαβαίνεις! Και δεν ήταν μόνο η κοιλιά αλλά και τα πρησμένα και βαριά πόδια, οπότε το να πηγαίνω στην παραλία νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα και να περπατάω μέσα στη θάλασσα ήταν το καλύτερό μου: Όχι μόνο δροσιζόμουν αλλά ανακουφίζονταν πολύ και τα πόδια μου. Αυτό ήταν σίγουρα από τα θετικά του να είμαι έγκυος το καλοκαίρι!

Είσαι έγκυος το καλοκαίρι; Αυτό
σε ενδιαφέρει!

Κατά την εγκυμοσύνη διαστέλλονται οι φλέβες για να μπορεί να κυκλοφορεί το αυξημένο αίμα. Το αποτέλεσμα όμως είναι πως όσο προχωράνε οι μήνες, το αίμα «λιμνάζει» ευκολότερα στα άκρα. Πρόσθεσε τα αυξημένα κιλά στην εξίσωση και έχεις την απάντηση γιατί νιώθεις τα πόδια σου πιο βαριά και κουρασμένα αυτή την περίοδο.

Δεν ήταν όμως το θέμα τα πόδια μου!
Το θέμα είναι ότι ως έγκυος το καλοκαίρι, και βασικά ως έγκυος γενικότερα, δυσκολευόμουν/φοβόμουν από τον τέταρτο μήνα και μετά να κοιμηθώ μπρούμυτα. Και αυτή ήταν και παραμένει η αγαπημένη μου στάση ύπνου! Και για να μην μακρηγορώ άλλο…

…αυτό είναι το δικό μου tip για να κάνεις ηλιοθεραπεία μπρούμυτα αν είσαι έγκυος το καλοκαίρι
Σκάψε -ή βάλε τον μέλλοντα μπαμπά να το κάνει ή το μεγαλύτερο παιδί σου- μια τρύπα στην άμμο, σε βάθος και διάμετρο περίπου όσο η φουσκωμένη κοιλιά σου.
Στρώσε μια χοντρή πετσέτα στην άμμο και βύθισε ένα μέρος της ώστε να καλύψει το τοίχωμα της τρύπας.

Ξάπλωσε μπρούμυτα!

Δεν ξέρω πώς σου ακούγεται αυτό το απλοϊκό tip, αλλά αν είσαι έγκυος το καλοκαίρι σου προτείνω ανεπιφύλλακτα να το δοκιμάσεις. Η κουρασμένη πλάτη σου θα σε ευγνωμονεί!
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα