Έφυγε ένας άγγελος! Δεν τα κατάφερε τελικά ο Μικρός Δημήτρης

Ο μικρός Δημήτρης Λοτσάρης περίπου 3 ετών σήμερα έχει περάσει πολλά.Του διαγνώστηκε μυελοβλάστωμα ένας πολύ επιθετικός όγκος υψηλής κακοήθειας. Χρειάστηκε ακόμα και η παρέμβαση του Υπουργού για να πάρει το πολυπόθητο χαρτί για την θεραπεία του στην Γαλλία.

Δυστυχώς πριν από λίγες ώρες μάθαμε το δυσάρεστο…Αυτό που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.. Η καρδούλα του μικρού Δημήτρη δεν άντεξε…!!

Ο Δημήτρης υπήρξε ένα παιδί ευτυχισμένο, ένα παιδί χαμογελαστό. Έφυγε με την αγνότητα,
τον αυθορμητισμό και την ανιδιοτελή αγάπη που μόνο τα παιδιά νιώθουν και ξέρουν να προσφέρουν. Είχε την αγαπημένη του οικογένεια, τους φίλους του, που φρόντιζε και αγαπούσε. Είχε τα δικά του όνειρα, τα δικά του θέλω, όλη τη ζωή μπροστά του. Ο Δημήτρης έφυγε πολύ σύντομα από κοντά μας.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του αλλά και η κοινή γνώμη από την εξέλιξη αυτή.

Ο θείος του Μικρού Δημήτρη Γιάννης Φεραδούρος όταν το παιδάκι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση έγραψε στο facebook:

Θεέ μου εσύ που κατοικείς ψηλά και αγαπάς όλα τα παιδιά του κόσμου, κάνε το θαύμα σου και για το μικρό Δημητράκη. Πάνω στον ουρανό έχεις πολλούς αγγέλους, σε παρακαλούμε άσε και στην γη μερικούς να εξουδετερώνουν το κακό και να εξισορροπούν την κακία με την καλοσύνη. Δώσε υγεία και χαρά στο μικρό Δημητράκη και εξάλειψε τους πόνους του.

Μείνε κοντά στους γονείς του και εφοδίασε τους με δύναμη και θάρρος να παλέψουν για το παιδί τους. Εσύ είσαι πάνσοφος και όλα τα ξέρεις μην αφήνεις μια μανούλα να πονάει. Δώσ' του πίσω την ζωή που του χάρισες και του ανήκει και μείνε δίπλα του να τον στηρίζεις στο δύσκολο έργο της επιβίωσης. Στείλε στρατιά Αγγέλων να τον φυλάει και να τον προστατεύει από κάθε κακό. Χάρισε του το γέλιο και άφησέ τον να παίξει και να ονειρευτεί σαν τα άλλα παιδιά. Σε ευχαριστούμε Θεέ μου και σε παρακαλούμε να μας εισακούσεις και να απλώσεις τα χέρια να το αγκαλιάσεις σαν στοργικός πατέρας. Αμήν.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ…!!!-Να προσέχεις εκεί πάνω…!!

Δείτε εδώ την Ιστορία του Μικρού Δημήτρη που συγκίνησε όλη την Ελλάδα..!!lesvospost.com
Keywords
Αναζητήσεις
ο μικροσδημοτρησ, φεραδουρος δημητριος εικόνες
Τυχαία Θέματα