«Έχω ένα σώμα μεσογειακό, δε θέλω να είμαι super skinny»

Αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της γνωστή τραγουδίστρια...

Τι κάνεις για να διατηρείσαι σε forma; Η γυμναστική είναι μέρος της ζωής σου;
«Ασκούμαι όσο πιο πολύ μπορώ, κάνοντας αεροβική γυμναστική και κολύμπι. Ωστόσο, η γυμναστική εκτός από ωραίο σώμα και καλή φυσική κατάσταση που μου προσφέρει τα τελευταία χρόνια, λειτουργεί για μένα και θεραπευτικά, γιατί με βοηθάει να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που έχω με τη μέση μου. Γι' αυτό προσπαθώ να την εντάσσω όσο πιο συχνά γίνεται, στο πρόγραμμά μου. Επίσης, επειδή μένω στο κέντρο της Αθήνας
και δεν οδηγώ αναγκασικά, τις περισσότερες δουλειές μου τις κάνω με τα πόδια, με αποτέλεσμα ν' ασκούμαι και μ' αυτόν τον τον τρόπο καθημερινά» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Forma η Μαλού.

Με τις ατέλειές σου πώς τα πας; Η τραγουδίστρια δήλωσε: «Καθένας μας, όσο όμορφος και να είναι, βρίσκει πάντα ατέλειες πάνω του. Προσωπικά, έχω τις καμπύλες μου και φροντίζω να αναδεικνύω τα δυνατά μου σημεία με τα σωστά ρούχα, αποφεύγοντας τις αντιαισθητικές υπερβολές. Έχω ένα σώμα μεσογειακό, το οποίο αγαπώ και φροντίζω. Δεν μπορώ, ούτε θέλω να είμαι super skinny, επειδή αυτό ενδεχομένως επιτάσσει η μόδα. Για μένα, το ωραίο είναι να έχεις ένα σώμα υγιές και γυμνασμένο, που να το αγαπάς και αν έχεις κάποια κιλά παραπάνω».

Αντιμετώπισες δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρεις; «Σαφώς, και μάλιστα πολλές. Όταν ήρθα στην Αθήνα, ήμουν μόνη και χωρίς οικονομική υποστήριξη. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά βαθιά μέσα μου είχα την πίστη ότι θα τα καταφέρω. Αυτή η πίστη, με βοηθούσε ν' αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και να μην τα παρατώ. Ως άνθρωπος δεν τα παρατάω εύκολα. Έχω πείσμα και, αν θέλω κάτι πραγματικά, το "παλεύω". Μ' αυτή τη νοοτροπία πορεύομαι σε όλη μου τη ζωή. Ό,τι μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις» τόνισε.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα