Δημοτική Αστυνομία Χαλκίδος

Η Δημοτική αστυνομία της Χαλκιδας ειναι απαράδεκτη λείαν επιεικώς,διότι στις 12 Μαίου 2011...έκοψε στην περιοχή βούρκος περί τις 20 κλήσεις σε αυτοκίνητα ανθρωπων οι οποίοι παρκάρουν εκεί το πρωί στις 06:00 για να παρουν τα λεωφορεία για να δουλεψουν στα εργοστάσια στα οινόφυτα(Βιομηχανική περιοχή Αθηνών).Παρκάρω στο ιδιο σημείο περίπου πάνω από δέκα χρόνια και δεν εχα κανένα θεμα με κλήσεις
κλπ.Θα πρέπει να γνωρίζουν οι επικεφαλής της Δημ. αστυνομίας οτι οι καιροι είνα δύσκολοι και δεν ειναι δυνατόν να πληρωνει ο καθενας 2 μεροκάματα για κλήσεις την ημέρα. Παρεπιπτόντως η κλήση ηταν 80 €. Η οργή του κόσμου θα γυρίσει πάνω σας, μην ξυνεστε στην κλίτσα του τσοπάνη διότι δεν εχουμε να φαμε ,οχι να πληρώσουμε και κλήσεις απο πάνω. Εφόσον δεν υπάρχουν παρκινκγ και χωροι σταθμευσης ,η φτιάξτε ή φτιαξτε αυτικίνητα βαλιτσάκια να τα μεταφέρουμε ο καθένας στην δουλειά του. Είστε επιεικώς απαράδεκτοι!!!!!

ΥΓ: ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΣΚΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

Αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα