Διασυλλογικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου Παγκράτιου αθλήματος

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Την Κυριακή 29-2-2016 και στο Κλειστό Στάδιο του... Γυμνασίου Μολάων διεξήχθη από την Τ.Ε. Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Α. το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος έτους 2016 με τη συμμετοχή 200 αθλητών περίπου.
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Βλαχάκης ο Αντιδήμαρχος Δ. Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης (ο οποίος έκανε και την έναρξη αυτού ) , ο Αστυνομικός Δ/ντης Λακωνίας Ταξίαρχος κος
Μαρουδάς Γεώργιος , ο Γεγ, Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Κανελλόπουλος Παναγιώτης , ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Αθλητισμού Δ. Μονεμβασίας κος Κολλιάκος Ιωάννης , η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μονεμβασίας κι Σπυριδάκου Θεοδούλη , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πακίων κος Καρούνης Μιχαήλ και ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου Ιωάννης Λάγγης.
Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος οι Σύλλογοι : ο «Νικοκλής» με προπονητή τον Φελλούρη Ιωάννη , ο « Πανλακωνικός » με προπονήτρια την Κατσουρίνη Χαίδω ο « Πράξανδρος » με προπονητή των Κοντάκο Αναστάσιο , Το « Υπερτελέατον » με προπονητή τον Συρμαλή Νικόλαο , ο «Α.Σ ΝΕΠΟΛΗΣ » με προπονητή τον Μανωλάκο Ηλία , ο «ΑΣ. Φορονεύς Άργους » με προπονητή τον Καραμούζο Αλέξανδρο , η « Καλλιπάτειρα » με προπονητές τις κ.κ. Στρατάκου Γρηγορία & Παπαχρηστοφόρου Χριστίνα και ο « Α.Σ. ΑθΛΗΤΗΣ » με προπονητή τον Γρίβα Ιωάννη και από την Τρίπολη ο Σύλλογος με προπονητή τον Δελλή Βασίλειο.
Η Τοπική Ένωση Πελοποννήσου ευχαριστεί τους επίσημους προσκεκλημένους, τους αθλητές, τους παραβρισκόμενους εκπαιδευτές, τους γονείς και τους φιλάθλους για την παρουσία τους και δίνει τα συγχαρητήρια στους αθλητές του που πρώτευσαν σε πολλές κατηγορίες παλαισμάτων και αγώνα Παγκρατίου.
Ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ελλανοδίκες (διαιτητές) και τις γραμματείες των παλαίστρων για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς των μικρών αθλητών που τους συμπαραστέκονται σε κάθε δραστηριότητά τους καθώς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την φιλοξενία της ανακοίνωσης μας."
Keywords
Τυχαία Θέματα